Inloggen

×

Nieuws

LenteRit van start

Afgelopen week was het eindelijk zo ver: de LenteRIT ging van start! Omdat hij vorig jaar natuurlijk niet was doorgegaan, vonden we dat we er dit jaar een extra groot spektakel van moesten maken. En in de eerste week is dat zeker wel gelukt!

Zaterdag begonnen we met iets nieuws: een openingsdag in plaats van een openingsavond. En al zeg ik het zelf, het was een groot succes! Zelf begon ik al om tien uur ’s ochtends met het eerste adtje bij flunkybal, dus dan kan je zelf wel inschatten hoe het de rest van de dag eraan toe ging.
Met shifts van twee ritters die allemaal tien minuten na elkaar vertrokken en een tour van ongeveer twee uur af moesten leggen, waren we zo’n twaalf uur bezig. Bierergo, het Skølllied zingen, bestuur ontmoeten en andere tradities kwamen ze onderweg tegen. Met wat hulp van SB (ook al waren ze wel anderhalf uur te laat) is het allemaal goed gekomen.
Maandag gingen we echt van start. De eerste boten gingen het water op en meer geluk hadden de ritters niet kunnen hebben, want het was een prachtige dag. Helaas mag dit jaar de bak niet gebruikt worden om ze hun eerste halen te laten maken, dus werden ze gelijk in het diepe gegooid. Vandaar een grote shoutout naar de coaches en de ritters, die deze uitdaging samen zijn aangegaan!
Naast al het roeien waren er deze week ook al de eerste andere borrel activiteiten. Een lekkere Skøllproeverij waar de ritters in het zonnetje van hebben kunnen genieten en donderdag vond er een online pubquiz plaats. De winnaars van het bootje Libra hebben een heerlijke fles Cava gewonnen.
Aan stilzitten doen wij niet want volgende week staan er nieuwe dingen op de planning: crazy 88, bierpongtoernooi en niet te vergeten, het mysterieuze ritweekend komt ook steeds dichterbij…
Al met al ben ik super trots op mijn commissie, hoe we dit in alle online zoom meetings hebben kunnen opzetten is voor mij een groot raadsel. Ik ben ook erg blij met de ritters, coaches en alle andere hulp en ik weet dat de komende weken geweldig gaan zijn!

Reacties (0)

Geef een reactie