Inloggen

×

Nieuws

Versoepelingen maatregelen en herziend protocol

Op 17 mei zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze versoepeling van maatregelen heeft betrekking op het roeien, trainen en borrelen op Skøll. 

Het coronaprotocol geeft informatie en richtlijnen voor de leden van de A.A.S.R. Skøll en is opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente Amsterdam, het NOC*NSF, de KNRB en andere relevante organisaties. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die komt roeien of coachen op Skøll alle informatie in het protocol heeft gelezen. Het is noodzakelijk dat wij ons hier allemaal aan houden om het roeien vanuit Skøll te blijven faciliteren. 

In dit document staat het volgende: 

  1. Protocol: algemene regels in en rondom het gebouw, aanspreekpunt: Niyana Kwee
  2. Protocol: sport (roeien en indoor trainen), aanspreekpunt: Iris Visser
  3. Protocol: borrelen en terras, aanspreekpunt Carmen Neijzen
  4. Protocol: communicatie, aanspreekpunt: Anna Vos

De nieuwe voorschriften zijn zo veel mogelijk door het gebouw aangegeven om de gebruiksvriendelijkheid ervan te vergroten. 

Bij vragen of opmerkingen omtrent dit thema kun je contact opnemen met coronavirus@skoll.nl. De meeste actuele informatie is ook altijd te vinden op de site via https://skoll.nl/coronavirus. Bij vragen over de specifieke protocollen kun je ook terecht bij het aanspreekpunt hiervan. 

KLIK HIER OM HET PROTOCOL TE DOWNLOADEN

Laatst aangepast: 24 mei 2021

Reacties (0)

Geef een reactie