Inloggen

×

Nieuws

Iris Neijzen voorzitter Wedcie ’22!

Het was vrijdag 16 juli 20.00u en Skøll was op drie fanatieke MGD-roeisters uitgestorven. Iris Neijzen was met Maud en toekomstig wedcom Noor aan het krachttrainen in het Krachthonk. Tussen de squats door kwamen Anna en Iris de trap oplopen in een rood jasje. Iris N wist direct wat er aan de hand was, en Iris V nam het woord:

Lieve Iris,

Jij hebt gesolliciteerd voor het voorzitterschap van de Wedcie, en na een jaar clubacht en twee jaar roeien in de Dames-sectie denk ik dat jij uitermate geschikt bent voor deze positie. Je zult Noor ondersteunen aankomend jaar wat ongetwijfeld helemaal goed gaat komen na twee jaar ploeggenoten te zijn geweest. Dus, wil jij voorzitter worden van de Wedcie aankomend jaar?

Deze vraag werd beantwoord met een duidelijke ‘ja’, en de champagne werd ontkurkt. 

Lieve Iris, gefeliciteerd en heel veel plezier volgend jaar! 

Wil jij volgend jaar ook in de Wedcie? Stuur Iris een berichtje of laat je interesse weten op de site. 

Reacties (0)

Geef een reactie