Inloggen

×

Nieuws

Julia Aartse Voorzitter CEB’22!

Het was rustig op Skøll op dinsdag 27 juli. Om 18.00 was Julia van plan om te gaan skiffen met Nathalie op het vlot. Op weg van de loods naar buiten liep ze Bauke en Rens tegen het lijf. Stiekem zag ze deze dag wel aankomen, maar ze had geen idee dat het 27 juli werd. Rens nam het woord:

Beste Julia,

Je begon als roeister in 2017 bij de Lowinnen, met niemand minder dan Bauke als trainer. Blijkbaar viel dat goed in de smaak, want een jaar later ging je een ander bootje joinen (te drok) met wederom Bauke op de fiets langs het water. in 19- 20 heb je Bauke toch laten zitten en met Nikehton verder de amstel afgeroeid. Je zat ook bij Julia van Oosten en Ava van Waes, en volgens mij hebben zij jou een beetje in de Årbok Commissie gepraat, want afgelopen jaar heb je hard gewerkt als Hoofd Extern. Na veel netwerken heb je Roeigoed, RIC, de Nieuwe Keizers, Perfect Book, Peter and Zoon en nog veel meer sponsoren succesvol binnen gehaald voor de Årbok.

Stiekem is het voor ons beide een mooie dag, aangezien dit mijn eerste vraagactie is, en aangezien ik jou heel graag wil vragen of je voorzitter van de Commissie Externe Betrekkingen wilt zijn?

Een vastberaden JA verliet Julia’s mond, en de champagne werd overhandigd. Het skiffen liet ze voor die dag zitten door het weer, dus Julia heeft de dag gevierd met een fris rondje hardlopen.

 

Van harte gefeliciteerd Julia, wij hebben er alle vertrouwen in dat jij names de CEB gaat knallen!!

 

Wil jij Julia helpen om de leukste/grootste/duurzaamste/mooiste partners binnen te slepen voor Skøll? Stuur dan een mailtje naar partners@skoll.nl!

Reacties (0)

Geef een reactie