Inloggen

×

Nieuws

Demi Peek voorzitter Outdoor ’22

Zondag, 5 september. Demi stond al om half negen ’s ochtends op de parkeerplaats van Skøll. De Outdoorcommissie had afgesproken daar te verzamelen voor de Strong Viking die ze samen zouden doen. Wat Demi niet wist, maar de rest van de commissie wel, was dat dit niet de enige reden was dat er op Skøll verzameld zou worden. Dit was georganiseerd zodat aan Demi een belangrijke vraag gesteld kon worden. Vlak voor het vertrek naar de Strong Viking kwam Feline naar buiten lopen met een rood jasje aan en een fles prosecco in haar hand. Ze richtte haar woord tot Demi: 

“Lieve Demi,
Afgelopen jaren heb jij enorm veel op Skøll gedaan en voor Skøll gedaan. Jij hebt veel geborreld, maar natuurlijk ook veel geroeid en gecoacht. Maar sportief als je bent, hield jij het niet bij alleen roeien en meefietsen: vanaf het eerste jaar deed jij geregeld mee aan de Outdoor. Dat jij van waarde was, had de Outdoorcommissie al snel door, dus vroegen ze jou al in je tweede jaar of jij bij de commissie wilde. Met veel plezier bezorg jij al jaren lang enthousiastelingen een sportieve donderdagavond. Toen er afgelopen weken nog geen Outdoorvoorzitter was en bleek dat de nieuwe voorzitter pas in januari weer in Nederland zou zijn, ben jij niet gaan afwachten. Ondanks dat jij ook op andere vlakken binnen Skøll druk was, ben jij zelf met mensen in gesprek gegaan om te regelen wat er geregeld moest worden. Een initiatiefrijk en enthousiast persoon als jij kan de Outdoorcommissie komende maanden goed aan het stuur gebruiken. Daarom is het nu aan mij de eer om een belangrijke vraag te stellen:
Demi, wil jij, tot de terugkeer van Jana in januari, voorzitter van de Outdoor ’22 worden?”

Na een vrolijke ‘Ja!’ werd de fles prosecco aan Demi overhandigd. De prosecco moest wachten tot na de Strong Viking om daarna ontpopt te worden. 

Reacties (0)

Geef een reactie