Inloggen

×

Nieuws

Lisanne Marck voorzitter Vakancie ’22

Terwijl half Skøll – met gepaste nieuwsgierigheid – op het puntje van de stoel zat bij de presentatie van de naaktkalender, was Lisanne nog over de Amstel aan het gieren met de project-8. Ze zou na afloop nog even langs de BK lopen voor een administratieve kwestie, maar verder stond er niet veel bijzonders op de planning. Haar avond nam echter een onverwachtse wending toen er opeens een muur aan rode jasjes voor haar opendeed. De schatkistbewaarder nam het woord:

 

Beste Lisanne,

Voor de zomer heb jij gesolliciteerd op het voorzitterschap van de Vakancie. Al snel is geconcludeerd dat jij een zeer geschikte kandidaat bent voor deze functie. Echter was jij werkelijk ongrijpbaar deze vakantie, en zoals een ware Vakancie voorzitter betaamt, van hot naar her aan het reizen. Maar nu het toch gelukt is om jou hier te krijgen, wil ik je graag een prangende vraag stellen: wil jij komend jaar de voorzitter van de Vakancie zijn?

Dit werd beantwoord met een vastberaden JA, waarop de prosecco ontkurkt werd, en er alvast geproost werd op een mooie Skøll-vakantie.

 

Wil jij Lisanne helpen en lid worden van de Vakancie? Stuur een mailtje naar vakancie@skoll.nl

Reacties (0)

Geef een reactie