Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing: Fyli Agon en Amstelbeker

25 september vond de Fyli Agon plaats in Almere en we kunnen wel zeggen dat dit niet geheel onsuccesvol was voor Skøll. Comme ci min ça (4+) heeft een mooie 2e plek verkregen in de A- finale (ondanks, of misschien wel dankzij, een spontane invaller), evenals Ap (dubbeltwee) en Pøtat Tabulø (4+). Verder zijn de ploegen Burgers van ‘t Huis (2x), Dørstig vør Gøud (4+) en Ølympils dubbeltwee allemaal als 1e gefinished in de E- finale. De ploeg Tøtal løss (4+) heeft een tweede plek gepakt in de D- finale. Het was duidelijk weer even inkomen na de zomervakantie, maar het spits is eraf en er staat ons nog een mooi seizoen te wachten met genoeg kansen om tijden te verbeteren en te taarten!

De dag na de Fyli werd er op onze eigen Amstel gestreden om de Palm- en Fortunabeker door de beste achten van alle studentenverenigingen. De mannen moesten helaas het onderspit delven in de B- finale tegen Okeanos. De vrouwen kwamen in de A-finale naast Nereus terecht. Helaas bleken de dames van Nereus net sneller en gingen zij er met de Fortunabeker vandoor. Desondanks was het genieten om weer zoveel achten op het water te spotten en hebben veel skøllies weer als vanouds kunnen aanmoedigen, meefietsen en flaneren langs de kant van de Amstel. 

Reacties (0)

Geef een reactie