Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing Thêta Herfstregatta

Ja hoor, de eerste taart voor Skøll is gescoord op de Thêta Herfstregatta dit weekend! Niet één, maar zelfs twee ploegen waren de snelste in hun veld. Zaterdag was Pøtat Tabulø de eerste ploeg die taartte. Zondag was het ook raak voor Burgers van ‘t Huis, waarbij Merel en Lotte de snelste tijd vaarden van het middagblok. 

Het smalle kanaal en de scherpe bocht halverwege het 2100m parcour was een uitdaging. Helaas bleef een boot van Triton vlak voor Lot&Loes in deze bocht steken, waardoor zij aardig wat tijd zijn verloren op deze afstand. Desondanks zijn zij vierde geworden in het middagblok. Ook bij Ølympils dubbeltwee ging niet alles van een leien dakje. Een snoek waarbij de dol openging heeft hen enigszins vertraagd, maar desondanks hebben zij de derde snelste tijd gevaren in het middagblok. Eerder op de dag werd Ap (2x) vierde in het veld van het ochtendblok en ook Comme ci min ça (4+) pakte een vierde plek in hun velden op zaterdag. Ondanks het regenachtige, miserabele weer, hebben veel Skøll ploegen dus lekker geroeid en gelukkig veel plezier gehad in Eindhoven. Gefeliciteerd aan de winnaars en succes op de komende wedstrijden!

Reacties (0)

Geef een reactie