Inloggen

×

Nieuws

Het verhaal achter Eight op de borst

Skøll heeft sinds dit jaar nieuwe pakjes en shirts! Ook staat de naam van een bedrijf op de linkerborst en rechterbeen: Het crypto-educatie-platform Eight. Eight is een nieuwe hoofdsponsor van Skøll, ook wel een Premium Partner genoemd. Wat is Eight nou eigenlijk en wie zitten erachter?

Eight is mede opgericht door oud-Skøllie Michaël van de Poppe. Michaël is een full-time trader, de CEO van Eight en is een centraal figuur in de Nederlandse crypto wereld. Onder de naam Crypto Michaël maakt hij Youtube video’s, verzendt hij tweets en is hij te gast bij livestreams en podcasts om zijn kijkers en luisteraars te informeren over de crypto markt, maar ook over andere handelswaren zoals goud, uranium en NFTs. Afgelopen week was hij te gast bij de podcast van Jay-Jay Boske, genaamd Day1, waar hij op een simpele en begrijpelijke manier beargumenteert hoe je met je portfolio om moet gaan, en waarom. 

Deze interesse in het onderwijzen van de financiële markten leidde tot de oprichting van het bedrijf BonSanca group, een toenmalige trade group. Deze zomer is BonSanca Group gerebrand naar Eight. Samen met 11 andere crypto enthousiastelingen laat Michaël zijn klanten kennismaken met financiële markten en portfolio’s. Als een klant zich aanmeldt bij Eight, zal Eight ervoor zorgen dat zijn hele ontdekking van crypto en andere financiële handelswaren zo goed mogelijk verloopt. Ook is Eight er voor ervaren investeerders, om diepere inzichten te geven in de portfolio’s van hun klanten. Eight is dus een educatief platform om de financiële markten te begrijpen met specialisatie op cryptocurrency, maar ook een adviesbureau voor de financiële portfolio’s van de klanten. 

De samenwerking tussen Eight en Skøll is niet zomaar tot stand gekomen. Ondanks dat Michaël lid-af is, kijkt hij terug op een te gekke periode toen hij nog lid was. In 2015 startte hij de NOOC en een jaar later ging hij coachen bij de welbekende Jan. boot en vulde hij de vicevoorzittersfunctie van de GalaCie. Verder was hij actief lid en later voorzitter van de acquisitiecommissie, hedendaags beter bekend als de CEB. “Ik kreeg gezelligheid en hulp vanuit de vereniging, en daarom wil ik nu wat terug doen.”, aldus Michaël.

Niet alleen om persoonlijke redenen wilde hij Eight linken aan Skøll. “De meeste belangrijke financiële beslissingen worden gedaan tussen de 18 en 30 jaar. Die achtervolgen je voor de rest van je leven.” Mede daarom vindt Eight het belangrijk om de Skøllies zich te laten bezighouden met hun financiële situatie. Ook ziet Eight de schoonheid van crypto en wil de jongvolwassenen daar graag kennis mee laten maken.

Samen met de andere drie Premium Partners zal Eight Skøll naar een hoger niveau tillen, waar wij erg dankbaar voor zijn! 

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll