Inloggen

×

Nieuws

Carmen Neijzen voorzitter Lustrum Kickboksgala

Vrijdag 12 november had het begin moeten zijn van een onvergetelijk lustrumweekend, helaas gooide Corona voor de zoveelste keer roet in het eten… Onvergetelijk was de avond voor Carmen in ieder geval wel. Na wat onhandig gedraai door het lichtelijk aangeschoten Lustrum Comité rondom de trap, voelde ze de bui waarschijnlijk al hangen maar gelukkig wilde Carmen wel even meelopen met Charlotte om ‘naar de deur te gaan kijken’. En daar stond het gehele Lustrum Comité haar op te wachten. Met een grote glimlach hoorde ze de woorden van Donna aan:
 
“Lieve Carmen, of eigenlijk moet ik zeggen Mama Car,
 
Zoals we ook al in je gesprekje bespraken vind ik het heel gek om jou voor als voorzitter voor een commissie te vragen omdat jij mij altijd voor een commissie vroeg. Ik kan je vertellen wat je allemaal bij Skøll hebt gedaan, maar een betere vraag zou zijn wat je nog niet hebt gedaan. Van eindeloos coachen van de ØDØLs en de SNØØKIES, tot knallen tijdens de LenteRIT. Van jaren trouwe dienst bij de FoodCie tot SB’er, en natuurlijk niet te vergeten, het Bestuur *wijst naar bestuur ’21 die zich op de trap hadden verzameld*. Maar zoals je zelf al zei, toewerken naar een echt hoogtepunt had je tot nog toe niet echt gedaan. Het kickboksgala zou daar verandering in moeten brengen en ik heb er alle vertrouwen in dat jij dat heel goed zou kunnen. Daarom luidt mijn vraag:


Zou jij voorzitter willen worden van het eerste Kickboksgala van het elfde lustrum der A. A. S. R. Skøll?”

Na een hele overtuigende “JA” werd de champagne gepopt en volledig verorberd. Zo werd de onvergetelijke avond van Car toch nog best vergetelijk…

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll