Inloggen

×

Nieuws

Lars de Boer voorzitter Amstel Wedstrijden Commissie

Na enkele pogingen om Lars te bereiken was het dinsdag 14 December dan eindelijk zo ver. Met een glimlach van oor tot oor nam luisterde je via facetime vanuit Praag naar de woorden van Kyra:

‘Lieve Lars,

In het voorjaar van 2019 ben je na een bruisende LenteRIT lid geworden van Skøll. Je begon enthousiast met roeien met je ploeg U-Bøot, om vervolgens nog meer halen te maken met Stuurløøs en Tørpedo. Hiernaast was je ook geliefd coach van de meiden van Waterscøøter en Løef. Je enthousiasme was niet te stoppen en je maakte dan ook al snel deel uit van de Amstel Wedstrijden Commissie. Corona gooide wat roet in het eten maar dat weerhield jou niet om te solliciteren voor het sociëteitsbeheer om hier vervolgens door het leven te gaan als Tars de techniek man! Je hebt laten zien dat je een enorm gemotiveerde en creatieve Skøllie bent die van aanpakken weet, eigenschappen die komend jaar maar al te goed van pas zouden kunnen komen. Dan rest mij nog maar een vraag:

 ‘Zou jij voorzitter willen worden van de de Amstel Wedstrijden Commissie 2021-2022?’’

Met een luide ‘JA!’ werd deze vraag beantwoord. De prosecco staat op je te wachten Lars, proost op een mooie editie van de AWC!

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll