Inloggen

×

Nieuws

Stuurselectie EJ en Club ploegen bekend!

Traditiegetrouw kregen de roeiers op de dag na de NKIR te horen wie hun dit jaar over het water mag begeleiden. Daarna was het aan hen om een ludieke vraagactie op te zetten en deze persoon te vragen als stuur van hun ploeg. Veel kaarsjes, taarten, liedjes, filmpjes, knutselwerk, cadeautjes, lichtjes, en vuurwerk later kan ik met trots zeggen dat alle EJ en Club ploegen nu écht compleet zijn!!

Allemaal van harte gefeliciteerd, en natuurlijk veel plezier en succes dit jaar! Voor Skøll en het Erevlot!

EJZ: Lianne Bouwmeester

EJL: Valentine Gu

EJD: Hedda van Noppen

EJLD: Hannah Barnhoorn

HCL8+: Nathalie van Kesteren (8+) en Sophie van Dijk (4+)

DCL8+: Ananda van der Meulen

DCL4*: Luna Beets en Jolijn Kuntz

 

Tot slot, ook al was het dit jaar geen makkelijke selectie en waren ook de stuurweken organisatorisch weer een hele klus… ik kan niet meer dan blij zijn met de stappen die iedereen heeft gezet tijdens de afgelopen maand of maanden. Het enthousiasme voor de mooiste plek in de boot is bij weer een nieuwe groep (toekomstige) stuurtjes aangewakkerd, en daar mogen wij als vereniging trots op zijn! Lieve allemaal bedankt, en wie weet, tot volgend jaar bij de stuurweken!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll