Inloggen

×

Nieuws

Nabeschouwing: Traianus Regatta 2022

Vorig weekend werd door Phocas de Traianus Regatta georganiseerd op de Nijmeegse Waal. Skøll werd vertegenwoordig door 20 ploegen, met name C4’en die de bakboordbokaal starten. Helaas was het weekend niet waar veel ploegen op hoopten. Door harde wind en wat ongelukkige organisatorische problemen vielen de uitslagen hier en daar tegen. Een uitblinker op de Traianus was de club dubbelvier en de Blwerb wilde natuurlijk graag weten hoe zij er zo’n succesvolle race van hebben kunnen maken. Ook benieuwd? Je leest het hier:

Hoe hebben jullie je voorbereid op de Traianus?
Een aantal trainingen in de week voor de wedstrijd hadden we ook flinke wind, dus dat hielp uiteindelijk misschien wel met gewend raken.

Hoe hebben jullie de race ervaren?
Veel wind haha, verder vrij weinig bewust meegekregen

Wat heeft volgens jullie gezorgd voor de winst?
Stuurtje Jolijn kende het hele wedstrijdplan uit haar hoofd (en anders stond het volledig uitgeschreven op haar hand), en de EINDSPRINT POMPEN NA NUUU werkte ook erg goed

Wat betekent deze overwinning voor jullie volgende races? Hoe gaan jullie je voorbereiden op de volgende race en wat zijn jullie verwachtingen hiervan?
Doorgaan met nog fanatieker trainen, voor nogmaals winst op de saurus regatta!! Blijkbaar kunnen we meer dan we dachten dus deze lijn gaan we doorzetten!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll