Inloggen

×

Nieuws

Marijn Butter voorzitter HerfstRIT ’22!

Ze zag het niet aankomen, want tijdens het themafeest van de evenementencommissie was er genoeg te doen. In haar Prison Break-themakleding nam SB-genoot Fleur haar mee naar de trap richting de ergoruimte, waar het bestuur en de rest van haar SB stond te wachten. Ze schrok van deze plotselinge wending van de avond, maar voelde de bui waarschijnlijk wel hangen. Lukas mocht het woord nemen:

“Marijn, nadat jij begon in de LenteRIT ’19 ben jij wel gaan comporoeien, maar jij bent pas echt gaan uitblinken als commissieknaller. In HerfstRIT ’20 vielen jouw enthousiasme, onvermoeibaarheid en organisatorische kunsten al op. Dit kun je goed gebruiken dit jaar in het Sociëteitsbeheer, waar je ook nog de evenementencommissie onder je hoede hebt. Daarom was ik ook blij toen jij je aanmeldde hiervoor. Nu mag ik jou vragen deze uitdaging aan te nemen: wil jij voorzitter worden van de HerfstRIT commissie ’22?”

Marijn wist niet hoe gauw ze dit met een luide “ja!” moest beantwoorden en kon haar blijdschap niet op. De prosecco was op voor we het doorhadden, met hulp van het SB uiteraard, en het feest had een nieuwe dimensie gekregen. 

Marijn, de HerfstRIT gaat onder jouw hoede een enorm succes worden en samen met je commissie wordt het een onvergetelijke tijd voor jullie en alle nieuwe RITters!

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll