Inloggen

×

Nieuws

Sybren Visser nieuwe profcoach eerstejaarsploegen

Eind maart heeft het Skøll-bestuur de vacature geopend voor een derde profcoach voor onze eerstejaarsploegen. De afgelopen maanden heeft het Skøll-bestuur in samenwerking met de Evaluatie Commissie, het Technisch Kader

en de huidige profcoaches Peter Wiersum en Steffen de Vries sollicitatiegesprekken gevoerd. Wij zijn heel blij nu mee te mogen delen dat Sybren Visser na de zomer ons team komt versterken.

Sybren werkt momenteel bij Concept 2 en tot het einde van dit seizoen bij Willem III, waar hij verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de Jeugd en Regio Junioren. Hij heeft 4 jaar wedstrijd geroeid bij Gyas, waar hij o.a. goud won op de EUG in de LM4-, het NK won in de LM2- en naar Henley is geweest in de Oude 8+. Sybren heeft zich 3 jaar ingezet als vrijwillig coach van de middengroepen en ouderejaars bij Gyas. Daarnaast is hij wedstrijdcommissaris geweest van bestuur ’18-’19. Sybren heeft zich zeer kundig getoond in de gesprekken en past met zijn visie goed bij onze vereniging. Wij kijken vol vertrouwen uit naar een prachtig roei jaar, opdat het komend seizoen nog meer blikken mag regenen dan we dit jaar al gezien hebben! 

 

 

Reacties (0)

Geef een antwoord

A.A.S.R. Skøll