Inloggen

×

Corona

A.A.S.R. Skøll Protocol

Het coronaprotocol geeft informatie en richtlijnen voor de leden van de A.A.S.R. Skøll en is opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM, de Gemeente Amsterdam, het NOC*NSF, de KNRB en andere relevante organisaties. 

Wij gaan er vanuit dat iedereen die komt roeien of coachen op Skøll alle informatie in het protocol heeft gelezen. Het is noodzakelijk dat wij ons hier allemaal aan houden om het roeien vanuit Skøll te blijven faciliteren en voor iedereen een veilige (sport)omgeving te creëren .  

In dit document staat het volgende: 

  1. Protocol: algemene regels in en rondom het gebouw, aanspreekpunt: Bram Koudijs
  2. Protocol: sport (roeien en indoor trainen), aanspreekpunt: Feline Pinckaers
  3. Protocol: borrelen en terras, aanspreekpunt: Kyra Hendriks
  4. Protocol: communicatie, aanspreekpunt: Kris van Velzen

Bij vragen of opmerkingen omtrent dit thema kun je contact opnemen met coronavirus@skoll.nl. De meeste actuele informatie is ook altijd te vinden op de site via https://skoll.nl/coronavirus. Bij vragen over de specifieke protocollen kun je ook terecht bij het aanspreekpunt hiervan. 

KLIK HIER OM HET PROTOCOL TE DOWNLOADEN

Laatst aangepast: 18 februari 2022

 

EHealth modules tegen Coronastress onder studenten

Het Coronavirus en de bijbehorende thuisisolatie en online lessen kan stress en het gevoel van angst veroorzaken. Ben jij bezorgd over je gezondheid, je studieprestaties of worstel jij met vervelende gedachtes? De eHealth modules Omgaan met Coronastress en Thuiswerken kunnen je helpen met deze zorgen en geven je concrete tools om beter met de situatie om te gaan. Het programma is voor iedere student gratis te volgen!

Als je hier gebruik van wil maken kan je een mail sturen naar studentenartsen@uva.nl met je naam, geboortedatum, waar je eventueel studeert en welke module(s) je zou willen volgen. Op je mail ontvang je dan de inloggegevens van Therapieland. Uiteraard gaan we strikt vertrouwelijk met je gegevens om.

A.A.S.R. Skøll