Inloggen

×

Evenementen / Koninklijke-Holland Beker

‘JA ZEKER DE HOLLAND BEKER!’

De Aegon Koninklijke-Holland Beker (K-HB) is de crème de la crème van de roeiwedstrijden. De Bosbaan zal het toneel zijn van Nederlands grootste internationale roeiwedstrijd. Toproeiers van over de hele wereld komen naar Amsterdam om het beste van hun kunnen te laten zien. Omdat de K-HB zo’n internationaal karakter heeft, is het voor Skøll een enorme eer om mede-organisator te zijn van deze wedstrijd. Sinds 2003 doen wij dit dan ook met gepaste trots. De uitstekende organisatie van de Holland Beker in 2003 en de Koninklijke – Holland Beker in 2004 heeft de FISA doen besluiten dat in 2007 de World Cup naar Amsterdam ging! Deze editie van de K-HB was een mijlpaal in de lange historie van de wedstrijd.

Vanuit Skøll zijn er vier commissies betrokken bij de organisatie van de K-HB. Dit zijn de baancommissie; deze houdt zich bezig met de planning van faciliteiten op de baan, de cateringcommissie; die zorgt voor het eten van de medewerkers, bezoekers en VIP’s tijdens de wedstrijd; de PR-commissie, die zorgt voor de externe communicatie van de wedstrijd, en de medewerkerscommissie. Deze levert de vrijwilligers zonder wie de K-HB niet zou kunnen bestaan.

Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen, aangemelde toproeiers, Bosbaan en nog meer? Meld je dan nu aan via de website voor de nieuwsbrief. Vergeet hierbij niet aan te geven of je de Engelse of Nederlandse versie wilt ontvangen. Lees verder over de achtergrond en organisatie van de K-HB  of neem een kijkje op de Facebookpagina!

 

A.A.S.R. Skøll