Inloggen

×

Fondsen / Karlijn Keijzer Damesfonds

Karlijn Keijzer Damesfonds

Skøll heeft een jarenlange traditie van een sterke damessectie. Zowel bij de eerstejaars als op de Olympische Spelen zijn wij sinds jaar en dag prominent vertegenwoordigd. Het fonds wordt opgericht om het damesroeien op Skøll blijvend te ondersteunen en te promoten, en tevens als eerbetoon aan Karlijn Keijzer die in de zomer van 2014 om het leven kwam.

Karlijn was een gedreven roeister. Ze roeide in 2007 op het WK junioren en daarna in 2008, 2009 en 2010 in de Middengroep op Skøll. In 2010 behaalde zij meer dan verdiend haar SA-status. In 2011 vertrok Karlijn naar Indiana University om daar een jaar te roeien en te starten met haar PhD-scheikunde. Karlijn heeft zich jarenlang vol passie ingezet voor hardroeien op Skøll en ze wist iedereen met haar enthousiasme aan te steken.Wij willen niets liever dan dat in haar naam te blijven doen.

Wat is het doel?

Het hoofddoel van het fonds is om in oktober van het Olympisch jaar met de beste 8 dames + stuur van Skøll naar de Head of the Charles in Boston te gaan; een ontzettend gave kans om – net zoals Karlijn –  in Amerika te roeien. Daarnaast streven we ernaar om voor alle wedstrijd dames van Skøll financiële ondersteuning te bieden voor bijvoorbeeld een trainingskamp of buitenlandse wedstrijd.

Om te zorgen dat het fonds groeit en bloeit vragen wij om de support van iedereen die het damesroeien op Skøll een warm hart toedraagt.

Hoe kun je bijdragen?

Het damesdiner van 12 december is de kick-off van het fonds, op deze dag is er de mogelijkheid om cash een bijdrage te leveren en om een donatieformulier in te vullen. Verder is zowel mogelijk om eenmalig- als maandelijks te doneren, dit kan door geld over te maken naar rekeningnummer NL50 INGB 0682 3331 07 op naam van EM Kleipool.

En verder?

Op meerdere momenten in het jaar zullen we je op de hoogte houden van de acties van het fonds. We  gaan ons inzetten om voldoende support bijeen te krijgen opdat het damesroeien van Skøll kan floreren. Samen brengen we het damesroeien op Skøll naar een nog hoger plan.

 

Voor Karlijn, Skøll en ’t erevlot!

Sportieve groet, MGD 2010

Info: kkdamesfonds@skoll.nl

A.A.S.R. Skøll