Door naar www.skoll.nl
 

A.A.S.R. Skøll

No javascript detected. This website uses javascript. Please download any of the javascript compatible browsers below, to view this website properly.

Foto Skøll

Roeien is dé studentensport. Skøll is één van de grootste studentenroeiverenigingen, en kan jou een onvergetelijke studententijd bieden. Bij ons kun je zo hard en vaak roeien als je wilt. Daarnaast wordt er in de grootste sociëteit van roeiend Nederland elke dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld en worden er regelmatig grote feesten gegeven. Bovendien is Skøll bezig haar gebouw uit te breiden en van nog meer faciliteiten te voorzien om zo hard mogelijk te roeien. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met Skøll, met het roeien, en leer je een hoop nieuwe mensen kennen. De introductieperiode duurt zeven weken, hier gaat geen ontgroening aan vooraf.

Foto roeien

Bij ons kun je roeien op elk niveau. Tijdens de introductieperiode zul je de basis van het roeien leren, daarna kun je zelf bepalen hoe fanatiek je door wilt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om fanatiek te gaan wedstrijdroeien en een onvergetelijk jaar te beleven in één van de eerstejaarsachten. Daarnaast is het mogelijk om zelf een ploegje te vormen waarmee je zo vaak traint als je wilt.

Foto Annemiek en Carline

Wil jij naar de Olympische Spelen? Bij Skøll kan het! Vele Skøllies gingen je al voor, in Londen waren we met zeven roeiers zelfs hofleverancier voor de Olympische roei-equipe. De damesacht, met Skøllies Annemiek de Haan en Carline Bouw, wist er met het brons vandoor te gaan. Afgelopen jaar zijn er door Skøllies twee medailles gewonnen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Met professionele hoofdcoaches, een fysiotherapeut en de grootste vloot van Nederland bieden wij ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot dit niveau, of je nu jeugdroeier bent of nog geen enkele ervaring hebt. Dit zal nooit ten koste gaan van studie, wij hebben de best studerende wedstrijdroeiers van Nederland en leggen, tijdens het wedstrijdroeien, de hoogste prioriteit bij de studie. Word lid van Skøll en ontdek jouw talent.

Charlotte Dijkstra Fotografie

Ben jij junior of heb je al elders roei-ervaring opgedaan? Ook dan is Skøll uitermate geschikt voor jou. Tijdens de introductieperiode zullen gladde dagen worden georganiseerd waar je de kans krijgt om met andere ervaren roeiers in contact te komen. Met hen kan je in het voorjaar meerdere wedstrijden starten en in de herfst kan je selectie lopen voor de clubachteneerstejaarsploegen of zelfs instromen bij de middengroepen. Ook als je het roeien even wat rustiger aan wilt doen, dan ben je op Skøll van harte welkom om je roeikennis te delen als coach of je commissie-ervaring te gebruiken in een van de talloze commissies. Ook zo kan jij bijdragen aan "Hard Roeien!". Vragen? Schroom niet te mailen naar junioren@skoll.nl voor meer informatie.

Foto van de sociëteit

Mooie avonden zijn er nooit teveel en daarom kan er iedere dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld worden op Skøll. In de grootste sociëteit van roeiend Nederland worden regelmatig feesten georganiseerd waar nog lang over nagepraat wordt in de roeiwereld. In de zomer kan er heerlijk op ons terras aan de Amstel gezeten en gebarbecued worden. Mocht je benieuwd zijn naar onze vereniging, kom dan vooral langs op Skøll!

Foto Skøll Cup commissie

Skøll is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel, waar roeien en gezelligheid centraal staan. Na het roeien is er altijd gelegenheid om een biertje te drinken in onze sociëteit. Daarnaast kun je ook je organisatorisch talent kwijt op Skøll door lid te worden van één van de vele commissies die Skøll rijk is. Misschien help jij dan wel bij de organisatie van de grootste roeiwedstrijden van Nederland of bij de beste feesten. Dus ben jij op zoek naar de vereniging waar je sport kunt combineren met ontspanning? Word dan lid bij Skøll!

Op 22 augustus (Heeren van Aemstel) en 28 augustus (Club NYX) zijn er open feesten, waar je kennis kunt maken met Skøllies.  De 31e organiseren we zelfs een heuse poolparty op het vlot. Daarnaast is er  tijdens de promo (20 t/m 31 augustus) elke maandag tot en met vrijdag gelegenheid om te komen roeien, een biertje te drinken en eventueel een hapje te eten! 

De inschrijvingen zijn helaas (nog) gesloten! Probeer het later nog eens.
Word lid!