Door naar www.skoll.nl
 

A.A.S.R. Skøll

No javascript detected. This website uses javascript. Please download any of the javascript compatible browsers below, to view this website properly.

Foto Skøll

Roeien is dé studentensport en Skøll is de grootste studentenroeivereniging van Nederland, die jou een onvergetelijke studententijd kan bieden. Bij ons kun je zo hard en vaak roeien als je wilt. Daarnaast wordt in de grootste sociëteit van roeiend Nederland elke dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld en worden daar regelmatig grote feesten gegeven. Bovendien heeft Skøll haar gebouw uitgebreid met een prachtige verdieping met uitzicht op de Amstel, die van alle faciliteiten is voorzien om zo hard mogelijk te roeien. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met Skøll, met het roeien, en leer je een hoop nieuwe mensen kennen. De introductieperiode duurt zeven weken, hier gaat geen ontgroening aan vooraf. Neem ook een kijkje op onze @roeienbijskoll Instagram!

Foto roeien

Bij ons kan je roeien op elk niveau. Tijdens de introductieperiode zul je de basis van het roeien leren, daarna kun je zelf bepalen hoe fanatiek je door wilt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om fanatiek te gaan wedstrijdroeien en een onvergetelijk jaar te beleven in één van de eerstejaarsachten. Of je kan zelf een ploegje vormen, waarmee je zo vaak en zo hard traint als je wilt en wedstrijden in de verschillende studentensteden start. 

Foto Annemiek en Carline

Wil jij naar de Olympische Spelen? Bij Skøll kan het! Vele Skøllies gingen je al voor. In Londen waren we met zeven roeiers zelfs hofleverancier voor de Olympische roei-equipe. De damesacht, met Skøllies Annemiek de Haan en Carline Bouw, wist er met het brons vandoor te gaan. In 2016 zijn er door Skøllies twee medailles gewonnen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ook naar de Olympische Spelen van Tokyo 2021 zijn vijf Skøllies afgereisd. Met professionele hoofdcoaches, een fysiotherapeut en de grootste vloot van Nederland, bieden wij ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot dit niveau. Of je nu jeugdroeier bent of nog geen enkele ervaring hebt. Dit zal nooit ten koste gaan van studie. Tijdens het wedstrijdroeien ligt de hoogste prioriteit bij de studie, hier wordt je in begeleid. Word lid van Skøll en ontdek jouw talent.

Charlotte Dijkstra Fotografie

Ben jij junior of heb je al elders roei-ervaring opgedaan? Ook dan is Skøll uitermate geschikt voor jou. Tijdens de introductieperiode zullen gladde dagen worden georganiseerd waar je de kans krijgt om met andere ervaren roeiers in contact te komen. Met hen kun je in het voorjaar meerdere wedstrijden starten en in de herfst kun je selectie lopen voor de clubachteneerstejaarsploegen of zelfs instromen bij de middengroepen. Ook als je het roeien even wat rustiger aan wilt doen, ben je op Skøll van harte welkom om je roeikennis te delen als coach of je commissie-ervaring te gebruiken in een van de talloze commissies. Zo kun jij bijdragen aan "Hard Roeien!". Vragen? Schroom niet te mailen naar wedstrijd@skoll.nl voor meer informatie.

Foto van de sociëteit

Mooie avonden zijn er nooit teveel en daarom kan iedere dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld worden op Skøll. In de grootste sociëteit van roeiend Nederland worden regelmatig feesten georganiseerd waar in de roeiwereld nog lang over nagepraat wordt. In de zomer kan er heerlijk op ons terras aan de Amstel gezeten en gebarbecued worden. Mocht je benieuwd zijn naar onze vereniging, kom dan vooral langs op Skøll!

Foto Skøll Cup commissie

Skøll is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel, waar roeien en gezelligheid centraal staan. Na het roeien is er altijd gelegenheid om een biertje te drinken in onze sociëteit. Daarnaast kun je ook je organisatorisch talent kwijt op Skøll door lid te worden van één van de vele commissies die Skøll rijk is. Misschien help jij dan wel bij de organisatie van de grootste roeiwedstrijden van Nederland of bij de beste feesten. Dus ben jij op zoek naar de vereniging waar je sport kunt combineren met ontspanning? Word dan lid bij Skøll!

Er worden voor de LenteRIT helaas geen open roeidagen georganiseerd. Wel kun je met vragen altijd terecht op Instagram via @roeienbijskoll of @skollamsterdam. Mailen kan ook, naar: bestuur@skoll.nl.

Skøll is waar we opbloeien, waar het hart pompt. We kunnen niet wachten jou te mogen verwelkomen op de grootste en mooiste studentenroeivereniging van Nederland!

Inschrijven voor de Roei Introductie Tijd (LenteRIT '22) kan via deze link tot 20 maart 2022 23:59 uur! We kunnen helaas niet uitsluiten dat er in het voorjaar geloot moet worden bij teveel aanmeldingen.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een Instagram DM via @roeienbijskoll of @skollamsterdam. Mailen kan ook, naar: promo@skoll.nl.

Tot snel!

Word lid!