Inloggen

×

Lid worden / Junioren

Als aanstaand student kom je voor veel lastige keuzes te staan. Zo moet je naast je studiekeuze ook nog een stad kiezen waar jij de mooiste jaren van je leven gaat doorbrengen. Denk jij erover om te gaan studeren in Amsterdam? Mooi, dan ben jij al een heel eind op weg. Wil je als junioren-/jeugdroeier naast je studie je roeicarrière doorzetten? Dan moedigen wij dit van harte aan. Een laatste belangrijke en lastige keuze is er dan nog te maken: bij welke vereniging ga jíj je weg naar het erevlot voortzetten?

Als junioren(wedstrijd)roeier weet jij natuurlijk wat hard roeien is, je hebt al wat wedstrijden gestart over veel verschillende afstanden, in verschillende nummers en op uiteenlopende locaties. Jij weet wat discipline is en hard trainen inhoudt, en schrikt er niet voor terug om je in te zetten voor je vereniging. Allemaal eigenschappen die ervoor zorgen dat wij jou wel zien zitten op de Algemene Amsterdamse Studenten Roeivereniging Skøll.

Uiteraard kies je je nieuwe roeivereniging niet omdat ze jou graag willen hebben, maar vooral omdat ze jou ook iets te bieden hebben. En op Skøll hebben wij het een en ander klaarstaan om jou te ondersteunen in het voortzetten van je roeicarrière:

  • Begeleiding van profcoaches Peter Wiersum (sinds 2008 stuurman van de Holland 8) en Steffen de Vries (coach van diverse Olympische roeiers);

  • Een prachtige wedstrijdvloot met uiteraard erg veel geel;

  • Vanaf het seizoen 2018-2019 een gerenoveerd gebouw met krachthonk waar zowel ergometer- als krachttrainingen worden gedraaid, met een prachtig uitzicht over de Amstel;

  • Ruim 1000 gezellige leden met een groot hart voor de roeisport;

  • De grootste sociëteit van Amsterdam, want af en toe mag er best een keertje gefeest worden.

Klinkt goed hè? Dat dachten wij ook. Kom vooral een keer langs om het zelf te bekijken. Wij, de Juniorencommissie van Skøll, zijn er om jou kennis te laten maken met deze topvereniging. Wij houden jullie en jullie prestaties in de gaten, kijken wie de potentiële nieuwe Bjorn van den Ende, Carline Bouw of Lies Rustenburg is, en wie weet bellen we jou binnenkort wel op met de vraag om een keer langs te komen en mee te trainen.

Heb je vragen over roeien in het studentenleven of over Skøll specifiek, wil je langskomen, of wil je meer weten over hoe jij bij Skøll je weg naar de top voort kunt zetten? Stuur dan vooral een mailtje naar junioren@skoll.nl, dan helpen wij je op weg om ook die laatste belangrijke keuze, het kiezen van je nieuwe roeivereniging, goed te maken.

A.A.S.R. Skøll