Inloggen

×

Roeien / Studieondersteuning / Topsport en Studie

Sport en studeren

Omdat je als roeier heel wat aan het multitasken bent, probeert Skøll je hierbij te ondersteunen om de combinatie van studie en (top)sport net iets makkelijker te maken. Dit doen we door een samenwerking aan te gaan met vier professionele studie-ondersteunende bedrijven. Zo zorgen wij ervoor dat jij er op geen moment van je studententijd alleen voor staat.

Om de wedstrijdroeiers te ondersteunen in hun studie hebben wij een samenwerking met Capita Selecta, Slimstuderen en Scriptiemaster. Alle eerstejaarsroeiers en toproeiers ontvangen gratis cursussen en samenvattingen van Capita Selecta en Slimstuderen. Op deze wijze worden de roeiers ondersteund bij het studeren, en kunnen er nog steeds hoge cijfers gehaald worden terwijl er veel getraind wordt.

Maar ook de competitieroeiers van Skøll worden door Capita Selecta,Slimstuderen en Scriptiemaster. ondersteund. Met de kortingscode SKOLL1966 ontvang je ook nog eens 5% korting! Met de code SKOLLSLIM krijg je bovendien een gratis samenvatting. Daarnaast organiseert Skøll een keer per jaar een workshop ter ondersteuning van het schrijven van een scriptie in samenwerking met Scriptiemaster, zodat jullie bachelor of master mooi kan worden afgesloten.

Naast de ondersteuning bij de studie helpt ook Skøll ook met het besparen van kosten. Om hierbij te helpen zijn we ook een samenwerking aangegaan met Bol.com. Je kunt hiermee tegen een gereduceerd tarief boeken aanschaffen, en eigenlijk met elke uitgave Skøll financieel steunen via de onderstaande link. Mocht jouw boek toch goedkoper zijn ergens anders, geef dat dan even door bij acquisitie@skoll.nl en dan regelen wij dat met Bol.com!

 

SlimStuderen-nl_logo CapitaSelecta_logo ScriptieMaster_logo

<      Juli      >

<      Augustus      >

woensdag 22/08/18

Open feest

dinsdag 28/08/18

Open feest NYX

vrijdag 31/08/18

Pool Party

A.A.S.R. Skøll