Inloggen

×

Home

Beste bezoekers,

A.A.S.R. Skøll besloot bijna 28 jaar geleden om haar eigen Amstel Skøll Cup te organiseren op de Bosbaan te Amstelveen. Deze roeiwedstrijd vormt inmiddels een vast onderdeel van de NOCC-competitie, die jaarlijks duizenden studenten uit het hele land een uitdaging biedt. Na de grote teleurstellingen van de afgelopen 2 jaar kijkt iedereen, en ook wij, ernaar uit om komend jaar deze roeiwedstrijd dwars en dubbel goed te maken. Daarom zijn wij blij om aan te kondigen dat op 9 en 10 april 2022 de 26e editie van de Amstel Skøll Cup weer plaats zal vinden!

Naast studenten ontvangen wij met open armen ook enthousiastelingen die excelleren in de roeisport en hun bier niét in een sociëteit consumeren. Alle sporters uit heel Nederland zijn welkom om op de Bosbaan te laten zien waar ze keihard voor getraind hebben. Ook zij zullen dit jaar van start gaan.

Daarmede vormt de Amstel Skøll Cup een mooie gelegenheid voor mensen uit het hele land en zelfs daarbuiten om de schitterende roeisport te aanschouwen. Mensen die de roeiers een hart onder de riem willen steken of enkel komen genieten van de vele activiteiten die op het terrein aanwezig zullen zijn.

Wij zien jullie graag op 9 en 10 april!

Voor vragen of toelichting zijn wij te bereiken via secretaris@skollcup.nl