Inloggen

×

Algemeen

Dit jaar organiseert de A.A.S.R. Skøll alweer voor de 23ste keer de mooiste wedstrijd van het jaar: de Skøll Cup.

De Skøll Cup vindt plaats in het paasweekend op 15 en 16 april 2017 op de Bosbaan in Amsterdam. Al negen keer is de Skøll Cup verkozen  tot de beste studentenroeiwedstrijd van Nederland. Dit jaar willen wij als commissie en als vereniging er weer alles aan doen, om competitie roeiend Nederland te laten zien wat Skøll te bieden heeft.

Iedereen is welkom om mee te doen aan de boord-aan-boord wedstrijd: NOOC-ploegen, clubroeiers, junioren, bedrijfsachten, bedrijfsC4’en, etc. Natuurlijk kun je ook komen kijken naar de vele wedstrijden en jouw favoriete ploeg aanmoedigen. Skøll zorgt ervoor dat langs de Bosbaan genoeg vertier en versnaperingen zijn. En als je er toch bent, vergeet dan vooral niet het legendarische Skøll Cup Feest in de soos van Skøll mee te pakken.

Alle informatie over het evenement is te vinden op deze site. Mocht je algemene vragen hebben neem dan contact op met de commissie via skollcup@skoll.nl of voor wedstrijd gerelateerde vragen via wedstrijdleiding@skoll.nl.

Wij hopen vele van jullie te zien tijdens de Skøll Cup als deelnemer of toeschouwer om er samen een geweldig en sportief weekend van te maken!

Partners

 
 

Weerbericht

Amsterdam Schiphol
Laatste meting: 11:55
Temperatuur: 8°C
Zicht: 10 km
Zon op: 7:35
Zon onder: 15:28
Wind: ZZW kracht 4 (5.7 m/s)

  ZZW
ZZW
Skøll Cup