Inloggen

×

Home

Bijna 24 jaar geleden besloot A.A.S.R. Skøll tot het organiseren van zijn eigen Amstel Skøll Cup op de Bosbaan bij Amstelveen. Inmiddels vormt deze roeiwedstrijd een vast onderdeel van de NOOC-competitie, die jaarlijks aan duizenden studenten uit het hele land een uitdaging biedt. Op 14 en 15 april 2018 vindt de 24ste editie van de Amstel Skøll Cup plaats! 
         
Naast studenten trekt de Amstel Skøll Cup ook enthousiastelingen die excelleren in de roeisport en hun bier niét in een sociëteit consumeren: sporters uit heel Nederland die op de Bosbaan willen laten zien waar ze keihard voor getraind hebben. Ook zij zullen dit jaar van start gaan.
         
Bovendien vormt de Amstel Skøll Cup een attractie voor toeschouwers en dagjesmensen uit het hele land en zelfs daarbuiten. Mensen die de roeiers een hart onder de riem willen steken of gewoon komen genieten van de vele activiteiten, die ook dit jaar weer op het terrein aanwezig zullen zijn.
         
Zelfs aan hen die wellicht iets téveel van bier en te weinig van roeien houden, is gedacht. Zij kunnen namelijk een dansje wagen op het Amstel Skøll Cup feest, dat op zaterdag 14 april plaatsvindt. De locatie hiervan wordt nader bekendgemaakt.

We zien jullie graag op 14 en 15 april!

Volg ons op Facebook en Instagram!

Skøll Cup