oproepkracht Expat Mortgages


Over Expat Mortgages

Expat Mortgages is een onafhankelijke hypotheekbemiddelaar met de ambitie om de beste werkgever te zijn met het grootste online hypotheekplatform voor Expats in Nederland, door een open en grensverleggende omgeving te creëren voor onze medewerkers en klanten. Samen willen wij expats begeleiden naar een warm thuis.
Binnen het team van Expat Mortgages heerst een fijne en gezellige sfeer. We werken in een cultuur waarin we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn en op elkaars hulp kunnen rekenen. Je zult je snel thuis voelen. De regelmatige borrels en uitjes zullen daar ongetwijfeld bij helpen. En anders de wekelijkse bootcamp, of regelmatig taart op kantoor wel!


Over de rol

Wil jij een paar uur per week werken naast je studie, een aantal maanden fulltime aan de slag tijdens de pauze van je studie, en af en toe even een poosje niet werken in verband met tentamens? Bij Expat Mortgages kan het allemaal! Als oproepkracht bij Expat Mortgages werk je als ondersteuning voor de adviseurs, binnendienst, Engagement Team en help jij internationale klanten. De taken die je daarbij verricht zijn vooral administratief, denk bijvoorbeeld aan: Het opstellen van gespreksverslagen, vertalen van offertes, klaarzetten van financiële rapporten, etc.
Heb je nog geen ervaring in de wereld van financieel advies en hypotheken? Dat mag de pret niet drukken, je zal zien dat je van alles hierover gaandeweg leert!


What's in it for you?

Het is mogelijk om het werk vanuit huis te verrichten, maar er is natuurlijk ook altijd plek voor jou op ons kantoor in Amsterdam.
Je zult werken in een (studerend) jong en dynamisch team, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en er binnen het bedrijf doorgroeimogelijkheden zijn.
Geen dag is hetzelfde en er heerst een fijne en gezellige sfeer tussen alle collega’s.
Goede arbeidsvoorwaarden.
Bootcamp elke maandag.


Denk jij nu: Dit is echt iets voor mij? Solliciteer direct door contact op te nemen met
+31 (0)20-7173908

hr@expatmortgages.nl