Inloggen

×

Doneren

Heb je goede herinneringen aan de tijd die je op Skøll hebt doorgebracht, aan de wedstrijden die je met vikingschip op de borst geroeid hebt en aan de mensen die je op Skøll hebt leren kennen? Wil je dat Skøll vol enthousiasme door kan varen op deze koers van ambitie? Een manier om bij te dragen is door Wolf of Fame te worden. Jouw naam wordt vereeuwigd op een bord dat in het verbouwde Skøll komt te hangen. De bedragen die gerekend worden voor een gouden, zilveren, bronzen of gewone wolf zijn respectievelijk 1000, 500, 250 en 100 euro.

Om direct te doneren, klik dan op deze link.

Skøll hoopt op de hulp en financiële steun van oud-leden. Met het uitgebreide netwerk in het bedrijfsleven dat Oud-Skøllies vormen hoopt Skøll aanknopingspunten te vinden voor sponsoring en partnership. Skøll staat altijd open voor contact met eventuele partners. Als jij de sleutel bent tot een nieuwe samenwerking dan horen we graag van jou! Hier vind je passende informatie voor zakelijke relaties.

Als je geen lid bent van Oud-Skøll maar toch betrokken wil blijven bij de vereniging dan is het nog niet te laat! Hier vind je informatie over het lidmaatschap en de mogelijkheid je aan te melden.