Inloggen

×

Nieuws

Huidige status

Terwijl het bouwteam zich op de bouwtechnische aspecten van het project storten is het wervingsteam ingesteld om het gat in de begroting te dichten. De teams richten zich daarmee respectievelijk op uitgaven en inkomsten.

Inmiddels is het definitief ontwerp van de architect gepresenteerd op de Financiele Algemene Vergadering op 6 juli 2015. Voortdurend wordt de voortgang van de financiering in de gaten gehouden door de Kas Controle Commissie (KCC). Inmiddels is de ⅓-⅓-⅓-regeling aangevraagd, na instemming van de KCC en de Stichting Botenhuis Skoll (SBS).

Het wervingsteam verkent intussen allerlei mogelijke activiteiten en doelgroepen om de overige €100.000,- binnen te halen. Een deel van het team bestaat uit (oud)bestuursleden en een deel bestaat uit huidig actieve leden. Er zijn realistische peilers opgesteld en het team heeft vertrouwen in het slagen van de werving. Op de pagina ‘wervingsteam‘ kun je lezen welke activiteiten de teams tot nu toe hebben neergezet om het geld binnen te halen.

 

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *