Inloggen

×

Nieuws

Kom in actie voor de Lustrumverbouwing!

De Lustrumverbouwing komt steeds dichterbij! Maar hoe zit het nou precies en wat kan jij doen?

Verzin met je bootje, commissie of dispuut een actie om geld in te zamelen en wordt Wolf of Skøll. Als Wolf of Skøll krijg je een naamplaatje vereeuwigd in het nieuwe gebouw. Wolf of Skøll wordt je al bij €100! Bij €250 wordt je een bronzen wolf, zilver bij €500 en goud bij €1000.

Geen inspiratie om zelf een actie te bedenken? Geen probleem! Hiervoor zijn de werkacties in het leven geroepen. Je shift een paar uurtjes bij een bedrijf of festival om geld op te halen voor de lustrumverbouwing. Zo kan je ook jouw persoonlijke douchetegel verdienen!

Ja, je kan namelijk ook je naam vereeuwigen in de nieuwe douches! Haal jij persoonlijk €50 euro op? Dan krijg jij een tegel met jouw naam er op! Dit kan ook door een werkactie te doen. Supervet natuurlijk, maar met je hele bootje, commissie of dispuut vereeuwigd is natuurlijk nog vetter! Haal je bijvoorbeeld met je hele bootje gemiddeld €50 euro per persoon op, dan komt het logo van jouw bootje ook in de douches te staan!

12988111_759886304113323_1754515280_n

Ten slotte is er ook nog de optie om een lustrumbordje te kopen. Hiermee draag je bij aan de lustrumverbouwing en heb je ook nog eens een herinnering aan het lustrumjaar! Een bordje kost €35, een groot bordje kost €60. Voor €100 wordt je bordje zelfs gepersonaliseerd met een tekst naar jouw keuze. Kan je dit zelf niet kwijt? Kijk dan je ouders eens lief aan 😉

Heb je hulp nodig bij een actie (verzinnen of uitvoeren) of heb je een vraag?
Mail gerust naar actieteam@skoll.nl

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor alle acties rondom de Lustrumverbouwing!
https://www.facebook.com/lustrumverbouwingskoll

 

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *