Inloggen

×

Vereniging / Commissies / Het Sociëteitsbeheer ’22

 

Welkom op de pagina van het Sociëteitsbeheer ’22!

Deze negenkoppige commissie, te herkennen aan de zwarte vestjes met rode achterkant, staat iedere dinsdag en donderdag klaar om de borrels in goede banen te leiden. Maar wij doen nog veel meer! We zijn ook verantwoordelijk voor het eten, de bar, organiseren evenementen, regelen de techniek in de soos en alsof dat nog niet genoeg is zorgen we ook voor een schoon gebouw. Vragen of wil je gewoon iets kwijt? Je kunt ons aanspreken of een mail sturen naar beheer@skoll.nl.

 
Sophie Didden
Onze enthousiaste P Sophie werd lid van Skøll in herfstrit 2019. Ze begon direct met roeien én borrelen op niveau bij de Dames TOPC4+ van dat jaar. Helaas gooide corona roet in het eten en kon het roeiseizoen niet doorgaan. Sophie bleef zich echter enthousiast inzetten op Skøll. Ze begon in het volgende seizoen met het coachen van Fiascø en werd stuurtje van de Dames Clubvier-boot Cømme ci Cømme ça. Ook was ze, wanneer het maar kon, te vinden in de soos in het gezelschap van de dames van Feles. Verder hield Sophie zich, naast met hard borrelen en roeien, sinds het begin van haar lidmaatschap al bezig met commissiewerk. Zo hielp ze met het organiseren van het intrainingsfeest in 2019, heeft ze zich twee zomers ingezet bij de Promo en organiseerde ze leuke evenementen met de Ouderejaars Competitie Commissie. Dit jaar regeert ze met ijzeren vuist over de soos als voorzitter van SB’22!
 
Julia van Oosten
Julia werd in de LenteRIT 2018 lid van Skøll en heeft daarmee de hoogste anciënniteit-status van het hele SB ’22! Deze vriendelijke meid begon met comporoeien en heeft daarbij vele feesten van de NOOC onveilig gemaakt. Zo speelde ze het roeiseizoen uit als zeer matige comporoeier in Te Drøk én als gehaaid stuurtje bij de Dames TOPC4+ 2018. Na dat jaar besloot ze dat ze zich ook op andere manieren wilde inzetten voor Skøll. Ze sloot zich in 2019 aan bij het Årbøk en de CIA. Na een voorproefje gehad te hebben van al het moois dat commissiewerk te bieden heeft, werd ze voorzitter van het Årbøk en het Varsity-comité. Dit jaar spot je haar én haar gouden pen in de soos als secretaris van SB ’22! 
 
Meike Doorenbos
Onze vrolijke Meike werd lid in de LenteRIT van 2019. Vanaf het moment dat ze de soos binnenstapte, was ze verkocht. Dit uit zich dan ook in een enorme waslijst aan commissies waarin ze haar aanstekelijke enthousiasme heeft verspreid. Zo werd ze in haar eerste jaar bij Skøll lid van wel vier (!) commissies. Ze begon in de lente van 2019 al met de SkøllCie en zette zich na de start van het nieuwe academiejaar in voor de Commissie Externe Betrekkingen, de Foodcie en de LenteRIT. In de eerste twee jaren van haar lidmaatschap roeide ze bij Plutø en coachte een compobootje. Ook werd ze vaak in roze blouse gespot op de borrels. Ten slotte werd ze in 2020 secretaris van het Gala, dat helaas niet door kon gaan. Maar niet getreurd, dit jaar kan je élke borrel feesten met Meike, penningmeester van SB ’22! 
 
Jona van Gessel
Jona stapte in de HerfstRIT van 2018 onze mooie soos binnen. Deze rustige, doch feestbeest van een jongen, vergaarde aanvankelijk bekendheid als roeier bij het beroemde (of beruchte?) compobootje ØL ER GULL. Hij liet echter al snel zien dat hij nóg meer in zijn mars had. Zo coachte hij datzelfde jaar Plutø en organiseerde hij het Skøll Cup-feest. Hierna had hij de smaak te pakken! Jona sloot zich in de volgende jaren aan bij de Skøll Cup-baancommissie, de Promo én de BarCie. Ook maakte hij menig borrels onveilig als lid van A.H.D. Heidrunn. Jona’s tap- én feesttalent brachten hem bij zijn huidige functie, namelijk Barhoofd van SB ’22. Schroom niet om een biertje te drinken met deze goedlachse geit! 
 
Fleur Goossens
In de HerfstRIT van 2019 kwam onze liefste Fleur Skøll binnengewandeld. Fleur koos, net als Sophie, voor hard roeien én borrelen in de Dames TOPC4+ van 2019. Hoewel dit roeiseizoen anders liep dan verwacht, zat Fleur niet bij de pakken neer. Deze vrolijke meid spendeerde twee zomers bij de Promo (waaronder SkøllCie) en tapte menig pils als geliefd lid van de BarCie. Ook over het water liet ze zich opnieuw gelden, ditmaal als clubvierroeier bij Cømme ci Cømme ça. Fleur heeft bewezen dat ze ijzersterk in haar schoenen staat. Precies met dit enthousiasme en doorzettingsvermogen zal zij dit jaar ook regeren over de bar, namelijk als Barhoofd van SB ’22! 
 
Floor Tolsma
De keukenprinses van SB ’22 is Floor Tolsma! Deze lieverd werd lid in de herfst van 2018 en wordt sindsdien graag gezien in de soos én op het water. Ze begon in Escøllatie, waarmee ze menig NOOC-feest onveilig maakte. Vervolgens maakte ze zich klaar om de Ringvaart Regatta te sturen, iets wat echter niet kon doorgaan. Natuurlijk bleef ze enthousiast, ze bleef roeien en coachte de Bøattrippers. In 2019 en 2020 besloot ze dat ze zich wilde toeleggen op commissiewerk. Wat een geluk was dit voor Skøll!  Met haar gouden handjes heeft ze namelijk vele héerlijke maaltijden geserveerd bij de FoodCie en bovendien prachtige kiekjes geschoten bij de PaparazCie! Zin om een echte Floor Tolsma-maaltijd te verorberen? Dit jaar zet ze haar kooktalenten opnieuw in als FoodCie Hoofd ’22!
 
Marijn Butter
Onze Marijn werd lid in de LenteRIT van 2019. Deze knappe meid, eveneens onze SB-oma, hield zich in haar eerste jaar vooral bezig met roeien, borrelen en nog wat laatste feesten meepakken van de NOOC. Dit deed ze samen met haar bootje Løud. Vervolgens zette ze zich in als lid activiteiten in de HerfstRIT van 2020, waarin ze met haar warme persoonlijkheid menig Skøllies heeft geënthousiasmeerd voor onze mooie vereniging. Dit talent voor evenementen zette ze door als voorzitter van de Chiquedag van het Lustrum van vorig jaar. Helaas kon het Lustrumjaar niet doorgaan. Echter, het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen! Dit jaar zal zij de vetste feesten en borrels organiseren in de soos als Hoofd Evenementen van SB ’22!
 
Jules van Iterson
Deze vrolijke jongen koos in de herfst van 2018 voor Skøll. Zijn passie voor onze vereniging openbaarde zich vrijwel meteen. In zijn eerste jaar sloot hij zich aan bij de LenteRIT én de Acquisitie. Ook op roeivlak bleef Jules niet achter, hij startte in de HTOPC4+ en coachte daarnaast fanatiek. Als klap op de vuurpijl proefde onze duizendpoot van het wedstrijdroeien in de Heren Talenten 8+. Dit voorproefje beviel hem wel en in 2019-2020 gleed hij als lichte pik over het water. Hij besloot bovendien zijn roeikennis in te zetten als coach van twee (!) compobootjes, namelijk de HTOPC4+’20 en Tot de Bødem. Op commissievlak legde hij zich toe op het binnenhalen van sponsoren, dit deed hij als lid van de Rabobank Project-commissie en als voorzitter van de Commissie Externe betrekkingen. Ten slotte is Jules ook een graag geziene geit bij A.D.D. Heidrunn. Het is dus duidelijk dat de populaire Jules van alles wat het studentenroeileven te bieden heeft, geproefd heeft. Dit jaar zie je deze topper shinen in vestje als Hoofd Techniek ’22!
 
Rick Josten
Ten slotte stel ik u graag ons laatste, maar zeker niet minst geliefde SB’22-lid voor: Rick Josten. Onze Rick heeft iets minder ervaring op Skøll, maar doet door zijn sprankelende persoonlijkheid en knappe kop zeker niet onder voor de rest! Rick begon in de herfst 2019 en startte in het bootje Tot de Bødem met de NOOC. Helaas verliep dat jaar iets anders dan gepland. Gelukkig bood het volgende jaar nieuwe kansen. Rick besloot namelijk dat het tijd werd voor commissiewerk. In 2020-2021 zette hij zich in voor de Ploegtrainingperiode van de CompoCie en begon hij als coach voor het compobootje RoeienMetDeRiemenDieJeHebt. Het was hierna vrijwel direct duidelijk dat Rick een echte sociale vlinder is.
A.A.S.R. Skøll