Inloggen

×

Vereniging / Commissies / Het Sociëteitsbeheer ’20

Welkom op de pagina van het Sociëteitsbeheer’20!

Deze negenkoppige commissie, te herkennen aan de zwarte vestjes met rode achterkant, staat iedere dinsdag en donderdag klaar om de borrels in goede banen te leiden. Maar wij doen nog veel meer! We zijn ook verantwoordelijk voor het eten, de bar, organiseren evenementen, regelen de techniek in de soos en alsof dat nog niet genoeg is zorgen we ook voor een schoon gebouw. Vragen of wil je gewoon iets kwijt? Je kunt ons aanspreken of een mail sturen naar beheer@skoll.nl.

 

Voorzitter: Lukas Schlatmann

In de herfst van 2017 begon Lukas bij Skøll. Hij ging roeien en roeide de NOOC met zijn geliefde Møarten’s Angels. Naast het drinken van vele biertjes kon Lukas ook goed tappen, dit kon de BarCie wel gebruiken. Na een jaartje NOOC besloot Lukas selectie te lopen en heeft hij een plekje in de sterke Herenclub8’19 bemachtigd. Zou dat fanatieke roeien al niet druk genoeg zijn? Wel nee, de KHB-catering commissie en de OCC konden ook altijd rekenen op Lukas. Hiernaast heeft Lukas langs het water ook mee gefietst met de Tijgørs, Gøldstrike en de Heren Talenten8. Dit jaar zal deze Gerstenatix aan het roer staan van ons beheer.

 

Secretaris: Charlotte Raadsheer

Vanaf het eerste moment in de herfst van 2017 heeft Charlotte zich al vol in Skøll gestort. Na een jaar NOOC met Lørelei, fotograferen in de Paparazcie en de Promo in de zomer was ze nog lang niet klaar. De gladde vier scheerde het jaar daarna over het water met nog een jaar Lørelei, ze ging in de FoodCie en was al een paar weekenden SB tijdens de Amstelwedstrijden Commissie. Als stuur in de boot met onze Hoofd Techniek, was ze al een dictator in Desbøøt voor de smaak. Toen bleek dat ze een talent had in organisatie en terwijl ze hard werkte aan haar studie Human Resource Management viel haar oog op het beheer dat ze al 2 jaar had zien flaneren. Komend jaar stuurt ze de soos aan in het SB als secretaris en ze is vast nog lang niet klaar.

 

Penningmeester: Eva Beentjes

Onze penningmeesteres Eva Beentjes zette ook voor het eerst voet over de drempel tijdens de HerfstRIT’17. Eva bleek al gauw een multi-talent te zijn want deze dame blonk uit in zowel borrelen als roeien. Ze roeide hard met de DamesTopC4+ en het jaar daarop nog harder met de sterke dames van Sønna, waarmee ze de Vlietbokaal meenam naar Amsterdam. Het Skøllleven beviel Eva wel en zij sloot zich aan bij het damesdispuut Placet Mihi. Het jaar daarop bemachtigde ze een plekje binnen de HerfstRIT’18, dit deed zij vol enthousiasme. Deze dame bleef niet onopgemerkt want Eva mocht ook vrijwilligers enthousiasmeren voor shifts tijdens de Amstelwedstrijden. Dit jaar zal ons rekenwonder het beheer in goede financiële banen leiden. 

 

Barhoofd: Monica Schouten

Het enthousiasme is niet weg te denken van deze goedlachse knuffelbeer. In haar eerste jaar heeft ze met de Støeipøezen de NOOC onveilig gemaakt. Het gerucht gaat dat dit wel een van de meest spraakmakende damesploegjes van dat jaar was. Het jaar daarna zijn ze in een iets andere opstelling met de vervolg ploeg Støei ook nog de gladde vier in gestapt. Ze heeft als borrel-coach van ØL ER GØLL nogmaals bewezen erg veel bij te dragen aan het competitieroeien. Daarnaast draagt ze sinds kort vol trots de donkerblauwe kleur van ons nieuwste Dames Genootschap; Feles. Na anderhalf jaar BarCie en de Promo in 2019 heeft ze de zegen gekregen om als hoofd Inkoop de Barhoofd functie te vervullen in SB’20. Ook in te huren als reisleidster in Amsterdam en omstreken!

 

Barhoofd: Rens Vendrig

Wie had gedacht dat deze kast uit Nieuwegein een heel jaar lang als hoofd Planning de functie van Barhoofd samen met Monica zou vervullen. Twee jaar roeien met Møarten’s Angels was al een succes, met als absoluut hoogtepunt de winst in de gladde vier tijdens de Argo Sprint. Een ongekende sportieve prestatie natuurlijk, maar sinds het einde van deze ploeg zoekt hij andere uitdagingen in de marathon. Twee jaar BarCie hierbij heeft genoeg vertrouwen gekweekt voor het SB, waar hij hard werkt aan zijn Fiddy saldo maar nog veel te leren heeft. 

 

FoodCie Hoofd: Carmen Neijzen

Carmen werd net iets eerder lid dan de andere SB-leden, namelijk al in de lente van 2017. Ze besloot meteen aan de slag te gaan in de keuken en trok een rood schort aan. Ze roeide een jaar de NOOC met haar bootje Kømt Gøed en organiseerde een prachtig Skøll Cup feest. Carmen was ook zeer actief langs het water, want ze stond altijd klaar voor coach kinderen. Het jaar daarop werd het roeien ingeruild voor de LenteRit-commissie, waar ze floreerde (en flaneerde) als secretaris. Zou ze na zo’n drukke commissie even klaar zijn met Skøll? Gelukkig niet, want de SkøllCie had deze dame maar al te hard nodig. Dit jaar is zij voorzitter van de FoodCie en zullen er wederom overheerlijke bordjes eten klaargemaakt worden.

 

Hoofd Evenementen: Thomas Brandt

Deze kleine schoorsteen is als laatste van dit SB lid geworden van Skøll, maar niet minder opgevallen sindsdien. In de LenteRIT’18 maakte hij voor het eerst kennis met roeien, maar zo’n succes was dat niet. Desondanks in het jaar daarna zich ingeschreven voor de NOOC met Øuwe Pik Øuwe Pijp, waarin hij misschien 5 keer heeft meegetraind. In de sociëteit voelt hij zich echter meer thuis dan in de boot, en na lid te zijn geworden bij A.H.D. Gerstenat ging hij ook bij de LenteRIT-commissie ‘19. Dit bleek het perfecte opstapje naar het SB. En zie hier, hij verruilt het lichtblauwe hemd een jaar lang voor een wit hemd met vestje. Als voorzitter van de Evenementencommissie zal hij dit jaar prachtige dingen neerzetten.

 

Hoofd Representatie: Lauke van der Horst

HerfstRIT’17 is een populaire lichting in SB’20, dit was tevens voor Lauke de start van een prachtige Skøll-tijd. Na de RIT stond Lauke te popelen om lekker te gaan koken en ze sloot zich aan bij de FoodCie. Ze sloot zich aan bij het bootje Strijdløstig en startte de NOOC en een jaar later ging ze glad met Lørelei. Lauke was ook coachmama van het compoladder winnende bootje Størm. In de soos bleek Lauke (nog) meer succes te hebben dan op het water en zij werd voorzitter van de SkøllCie (Promo). Hier liet zij zien altijd het overzicht te hebben, een eigenschap die goed van pas komt als Hoofd Representatie. 

 

Hoofd Techniek: Thomas Mojet

Voor Thomas begon het Skøll-avontuur ook in HerfstRIT’17. Hij roeide de NOOC met zijn hechte bootje Førstemannen. In het tweede jaar bleef Mojet met zijn stralende glimlach niet onopgemerkt en werd hij gevraagd bij de BarCie. Ook de dames van Sabøøtage waren dolblij met hun favoriete (borrel)coach. De Amstelwedstrijden Commissie en de SkøllCie werden ook door deze man uitgespeeld. Oh ja, er werd ook nog regelmatig in de gladde vier geroeid met Desbøøt voor de Smaak. Kortom: Hoofd Techniek is van alle markten thuis!

A.A.S.R. Skøll