Inloggen

×

Vereniging / Disputen / A.D.D. Placet Mihi

Met alweer het derde lustrum voor de deur, is A.D.D. Placet Mihi het oudste dispuut van Skøll. Placet Mihi is opgericht in 2004 door Senaat Helsloot en is sinds die tijd met momenteel 21 actieve leden en circa 80 reünisten (Nostalkiwi’s) aardig uitgebreid. Vele kennen ons als rosé drinkende, al dansende, chocolade etende en bovenal, enthousiaste dames. Maar, we zijn veel meer dan dat.

Iedere kiwi heeft haar eigen specialiteit, haar eigen humor, haar eigen talenten, haar eigen energie en haar eigen passie. Met een scala aan sportiviteit, creativiteit, muzikaliteit, intelligentie en een boel plezier, is Placet Mihi de soos te rijk. En deze diversiteit aan energieën delen we graag. Menig bestuur, sociëteitsbeheer, barcie, wedstrijd commissie, ritcommissie, feestcommissie en promo zijn al in het bezit geweest van een kiwi en samen met de fanatieke compo’s, clubroeiers, wedstrijdroeiers, stuurtjes en coaches strijden we voor Skøll en het erevlot. Of we nou gourmetten op het blind date diner, met een Gerstenatix liften, hockeyen met Skøll, lasergamen met A.H.D. Heidrunn, op vakantie naar Italië of gedropt worden met A.D.D. Nyx… het bevalt ons allemaal.

Dit alles doen we met de schwung die een echte Placet Mihiaan behoort te hebben: met een vrolijk dansje, een drankje in de hand, een dirndl om het lijf, of een hockeystick in de hand. Altijd vergezeld met een grote glimlach. Schroom niet om eens aan te schuiven aan onze borreltafel, dan drinken er een rosétje op. HET BEVALT MIJ!

Senaat XIV / Boere (bereikbaar op senaat@placetmihi.nl)

Praeses: Nienke Boere
Ab Actis: Nikki Klarenbeek
Fisky: Inge Struyk
Assessor Leden: Sara Pols

Actieve Leden: (bereikbaar op dispuut@placetmihi.nl)

Amy Kurver
Bo-Shan Go
Claris de Vries
Eva Beentjes
Josja Sanderink
Leandra de Sain
Rosa Wartena

Anouk van Doorn

Bernet Meijer

Dionne Ruigrok
Inge Struyk

Jelien Taselaar
Josephien Bakker
Julie Nannenberg

Juul Veeger

Lisse Kruip
Liz Westhof

Lin Tabak
Madeleen van der Deijl
Marjolijn Hulsbos
Marthe Luitjens
Nienke Boere
Nikki Klarenbeek
Richtsje Kurpershoek
Sara Pols

Sophie Schuitenmaker
Tarah Hassoldt
Trix Visser

A.A.S.R. Skøll