Inloggen

×

Vereniging / Disputen / A.D.D. Placet Mihi

Roze en rosé, een combinatie die immer goed bevalt. Zo dacht ook Senaat Helsloot, dat in 2004 het dispuut A.D.D. Placet Mihi oprichtte. Als oudste dispuut op Skøll zijn wij alom bekend als rosé drinkende, vrolijk dansende en chocolade etende dames. Niets is minder waar.

Met een breed scala aan sportiviteit, creativiteit, muzikaliteit en een overdosis aan plezier is Placet Mihi de soos te rijk. In het bestuur, sociëteitsbeheer, BarCie, WedCie, HerfstRIT-commissie, Promo en alle andere commissies die Skøll telt dragen wij ons steentje bij. Echter is de dinsdagavond het moment waar we het hardst voor werken. Elke week openen wij de borrel met een roze proost, een proost op het leven. Met onze favoriete tanvriendinnen borrelen we in alle tinten roze en dansen we tot diep in de nacht.

Naast haar heerlijke enthousiasme heeft een PM-er (ofwel: kiwi) de eigenschap dat ze niet stil kan zitten. We gourmetten op ons jaarlijkse blinddate diner. We liften met onze lievelingsmannen van Gerstenat. We organiseren het bekende hockeytoernooi. We huppelen in onze dirdnls over de tafel tijdens de biercantus. We lasergamen met A.H.D. Heidrunn. We blowkarten over het strand. We varen over de Amstel met onze vriendinnen van NYX. En één keer per jaar, één keer per jaar gaat het helemaal los. Een week lang tannen aan het zwembad van een villa in een zonovergoten land. En weet je wat we dan zeggen? Het bevalt mij!

Dat roze, lijkt je dat wat? Schuif een keertje aan bij onze borreltafel en dan drinken we er een rosétje op!

 

Senaat XVIII/Van Vollenhoven (bereikbaar op dispuutplacetmihi@gmail.com) 

Praeses: Isabel van Vollenhoven

Ab Actis: Roos IJzerman

Fisky: Evelien van Alten

Assessor Leden: Rosalie Metz

 

Actieve Leden: 

Annika Schmidt 

Anouk van Wetten

Bodil Leonhart 

Danka Christiano

Doris Oostendorp

Elise Damsma 

Emily Barnett

Emmie van den Dobbelsteen

Esmee Bos

Evelien van Alten

Fleur Oudejans

Gwyneth Zomerdijk

Isabel van Vollenhoven

Josien Keijser

Julia Zonjee

Lisa van der Meij de Bie

Maud America 

Meike Doorenbos

Noël de Jong 

Nora van Ulsen

Pien van Oers

Rixt Mulder

Roos IJzerman

Rosalie Metz

Tess Daniels

Vere Metselaar 

Wies Nauta 

 

A.A.S.R. Skøll