Inloggen

×

Vereniging / Disputen / A.D.D. Placet Mihi

Je hebt prinsessenmeisjes, stoere meisjes, sportieve meisjes, slimme meisjes, ambitieuze meisjes, en je hebt placet-mihi meisjes. Het placet mihi-meisje, beter bekend als de kiwi, is niet in één woord te vatten. Sommigen zullen dit type meisje omschrijven als dansend, chocola etend en rosé drinkend, maar die omschrijving doet op z’n zachtst gezegd te kort.

A.D.D. Placet Mihi is het oudste damesdispuut van Skøll en is opgericht in 2004 door Senaat Helsloot. Inmiddels is ons tweede lustrum achter de rug en hebben wij 21 actieve leden en ruim 70 reünisten (Nostalkiwi’s). Met dansjes, beco, rosé en veel enthousiasme geeft Placet Mihi een roze randje aan het leven op Skøll en daar buiten. Maar, er is meer dan dat.

PM is een groep met heel verschillende maar allemaal even gekke meiden vol energie. En die energie verspreiden we graag. Niet alleen toveren we hiermee menig rustige dinsdagborrel om tot een luxe benen dansfestijn. Met de overload aan energie proberen we als commissiefanaten ook arbokken net wat mooier, Skøllcups nog succesvoller, lustrumverbouwingen grootser, RITten onvergetelijker en Promo’s nog meer ‘awesome-sexy-konings’ te maken. Ook op het water gaat PM hard! Met een boel fanatieke compo’s, clubroeisters, (ex-)wedstrijdroeiers, stuurtjes en coaches strijden we voor Skøll en het erevlot.

Dit alles doen we met de schwung die een echte Placet Mihiaan behoort te hebben: met een vrolijk dansje, een gebroken tand, of in een tirolerjurkje, maar altijd met een hele grote glimlach.

Of we nou met een blind date aan tafel zitten, met een Gerstenatix aan het liften zijn, met A.D.D. NYX gedropt worden of met alle kiwi’s een lip dub maken in het zonnige Italië…het bevalt ons allemaal! Als je ons beter wilt leren kennen, schroom dan niet om eens een rosétje met ons mee te drinken
in de soos.

Senaat XIII / van der Deijl (bereikbaar op senaat@placetmihi.nl)

Praeses: Madeleen van der Deijl
Ab Actis: Juul Veeger
Fisky: Marjolijn Hulsbos
Assessor Leden: Tarah Hassoldt

Actieve Leden: (bereikbaar op dispuut@placetmihi.nl)
Adrienne Buteijn
Bente van der Sman
Bernet Meijer
Inge Struyk
Josefien van Olmen
Josephien Bakker
Juul Veeger
Lisa IJzerman
Liz Westhof
Madeleen van der Deijl
Marjolijn Hulsbos
Marthe Luitjens
Maxime ter Burg
Nienke Boere
Nikki Klarenbeek
Richtsje Kurpershoek
Sara Pols
Saskia Bots
Sophie Bik
Tarah Hassoldt
Trix Visser

IMG_8487

<      September      >

A.A.S.R. Skøll