Inloggen

×

Vereniging / Disputen / A.D.D. Placet Mihi

Roze en rosé, een combinatie die immer goed bevalt. Zo dacht ook Senaat Helsloot, dat 15 jaar geleden A.D.D. Placet Mihi oprichtte. Als oudste dispuut op Skøll zijn wij alom bekend als rosé drinkende, vrolijk dansende en chocolade etende dames. Niets is minder waar.

Met een breed scala aan sportiviteit, creativiteit, muzikaliteit en een overdosis aan plezier is Placet Mihi de soos te rijk. In het bestuur, sociëteitsbeheer, barcie, wedcie, ritcommissie, promo en alle andere commissies die Skøll telt dragen wij ons steentje bij. Echter is de dinsdagavond het moment waar we het hardst voor werken. Elke week openen wij de borrel met een roze proost, een proost op het leven. Met onze favoriete tanvriendinnen borrelen we in alle tinten roze en dansen we tot diep in de nacht.

Naast haar heerlijke enthousiasme heeft een PM-er (ofwel: kiwi) de eigenschap dat ze niet stil kan zitten. We gourmetten op ons jaarlijkse blinddate diner. We liften met onze lievelingsmannen van Gerstenat. We organiseren het bekende hockeytoernooi. We huppelen in onze dirdnls over de tafel tijdens de biercantus. We lasergamen met A.H.D. Heidrunn. We blowkarten over het strand. We varen over de Amstel met onze vriendinnen van NYX. En één keer per jaar, één keer per jaar gaat het helemaal los. Een week lang tannen aan het zwembad van een villa in een zonovergoten land. En weet je wat we dan zeggen? Het bevalt mij!

Dat roze, lijkt je dat wat? Schuif een keertje aan bij onze borreltafel en dan drinken we er een rosétje op!

 

Senaat XVII / Van den Dobbelsteen (bereikbaar op dispuutplacetmihi@gmail.com)

Praeses: Emmie van den Dobbelsteen

Ab Actis: Esmee Bos

Fisky: Bodil Leonhart

Assessor Leden: Vere Metselaar

 

Actieve Leden: 

Amy Kurver

Bo-Shan Go

Bodil Leonhart

Claris de Vries

Dionne Ruigrok

Doris Oostendorp

Elise Damsma

Emmie van den Dobbelsteen

Esmee Bos

Eva Beentjes

Evelien van Alten

Fleur Oudejans

Gwyneth Zomerdijk

Isabel van Vollenhoven

Jelien Taselaar

Josien Keijser

Josja Sanderink

Julia Zonjee

Julie Nannenberg

Lin Tabak

Lisa van der Meij de Bie

Lisse Kruip

Maud America 

Meike Doorenbos

Noël de Jong

Pien van Oers

Rixt Mulder

Roos IJzerman

Rosa Wartena

Rosalie Metz

Tess Daniels

Vere Metselaar