Inloggen

×

Vereniging / Oud-SkøllWat is Oud-Skøll?

Oud-Skøll is een oud-ledenvereniging met inmiddels meer dan 800 leden.
Het doel van de vereniging is om oud Skøll leden een platform te bieden om contact te houden met elkaar en betrokken te blijven bij Skøll. Oud-Skøll organiseert regelmatig evenementen als borrels en sportactiviteiten, met een keer per jaar een groot oud-Skøll feest. Ook heeft Oud-Skøll een zakelijk netwerk van 800+ ondernemende professionals met een gezamenlijk kenmerk: ze dragen Skøll een warm hart toe.

Een grote en goed georganiseerde oud-ledenvereniging kan Skøll op verschillende manieren ondersteunen. Het grootste deel van onze inkomsten uit lidmaatschapsgeld en donaties, wordt direct in Skøll geïnvesteerd. Via bootdonaties en het 2000-euro-plan zijn al diverse boten, de prijzenkast en de lijsten in de gang door Oud-Skøll aangeboden aan Skøll. Minstens zo belangrijk zijn de vele contacten die Oud-Skøll leden bezitten: contacten die Skøll en Skøllies verder kunnen helpen, bijvoorbeeld door hulp bij sponsoring of toegang tot netwerken van organisaties en eigen ondernemingen. Bovendien hebben veel Oud-Skøll leden de kennis en ervaring om de huidige Skøll leden te helpen bij het professionaliseren van de verenigingsactiviteiten, zoals de werving van nieuwe Skøll leden of het organiseren van grote roeiwedstrijden.

Hoewel er veel contact en betrokkenheid is tussen Skøll en Oud-Skøll en de besturen van de verenigingen nauw samenwerken, respecteren beide verenigingen elkaars zelfstandigheid.

Wie kom je tegen bij Oud-Skøll?

De leden van Oud-Skøll vertegenwoordigen bijna alle generaties en alle geledingen van Skøll. Onder onze leden zijn zowel de heren die Skøll in 1966 oprichtten, als competitieroeiers uit 2010, zowel bestuursleden uit de jaren tachtig, als een aantal Olympische medaillewinnaars. Een gevarieerde club mensen, met één belangrijk bindend element: goede herinneringen aan Skøll!

Hoe word je lid?

Je kunt eenvoudig lid worden door het online inschrijfformulier in te vullen. Lid worden kan al vanaf €40,- per jaar. Met je lidmaatschap steun je Skøll, krijg je uitnodigingen voor de Oud-Skøllborrels, het Oud-Skøll Feest en andere evenemte. Bovendien informeren we je regelmatig over Skøll en je mede Oud-Skøll leden via mailings, zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt!

Het Bestuur van Oud-Skøll

Voorzitter                         Tessa Lange
Penningmeester              Nienke Boere
Secretaris                         Tjarco Kerssens
Algemeen lid                    Sander Döpp
Algemeen lid                    Wouter Bloem
Algemeen lid                    Bram de Jong

 

Contact:

Oud-Skøll
Victorieplein 28 C
1078PG Amsterdam
Kamer van Koophandel: 40539306
Rekeningnummer: NL85 RABO0394332334 tnv Vereniging van Oud-Leden der AASR Skøll

oudskoll@skoll.nl

A.A.S.R. Skøll