coachen

Op Skøll is het mogelijk om zowel op verschillende niveaus het roeien te coachen. Zo fietsen er mensen dagelijks met onze toppers mee die trainen voor het NK, maar worden ook eerstejaars competitieroeiers gecoacht door ouderejaars die ze wegwijs maken binnen de vereniging. Het coachen is een perfecte manier om betrokken te zijn en blijven met verschillende lagen van de vereniging. Daarom worden tweedejaars ook geacht een bootje te gaan coachen.

Wedstrijdcoachen

Competitiecoachen

Het coachen van een competitieploeg is erg laagdrempelig. Met om de week meefietsen met een ploeg kan je al een grote bijdrage leveren aan het niveau van de ploeg. Wanneer je nog op zoek bent naar een competitieploeg om te coachen, kan je altijd mailen naar competitie@skoll.nl. 

Er is veel kennis op Skøll aanwezig over alles wat met roeien te maken heeft. Om te bevorderen dat deze kennis wordt verspreid door de vereniging, staan in deze map de trainingen die de roeiers en coaches van de stuurboord-, bakboord- of vlietbokaal wekelijks toegestuurd krijgen. Zo kan je deze makkelijk terugvinden. 

Partners