Naast het roeien zetten vele leden zich ook actief in voor veel verschillende commissies. Hieronder een overzicht van alle commissies. Wil jij je aanmelden voor één van deze commissies? Mail naar ciecie@skoll.nl en houdt de openstaande vacatures in de gaten op de instagram @skollamsterdam_intern.

commissieoverzicht 

‎‎
AFCO (afco@skoll.nl)

Wij zijn de AfroeiCommissie (AFCO) en zorgen ervoor dat jij kunt roeien. Voor het afstippen: kijk bij Roeien > Afstippen op de website voor de eisen per stip. Voldoe je hier aan? Maak dan een afspraak via afco@skoll.nl! Voor alle andere vragen kun je hier ook terecht (liever niet via WhatsApp).


Amstelwedstrijden commissie (amstelwedstrijden@skoll.nl)

Sociëteitsbeheer tijdens de amstelwedstrijden.Årbok (arbok@skoll.nl)

De Årbokcommissie is de commissie die elk jaar de almanak maakt. Lever je stukje in vòòr 16 oktober.Historicie (historicie@skoll.nl)

Houd zich bezig met de geschiedenis van Skøll, zodat deze niet vergeten gaat worden en met trots uitgestraald wordt. 
Barcie (bar@skoll.nl)

Barcommissie van Skøll.
Blwerb (blwerb@skoll.nl)

De journalistiek commissie die alle stukjes schrijft voor de site.Boot & Huysch (bootenhuysch@skoll.nl)

Iedere donderdagavond = Klusavond, Vanaf 18:30u wordt er geklust aan de vloot en het gebouw. Er is altijd iets te doen en voor iedereen een klusje. Hoe ziet een klusavond eruit? Bekijk onze Instagram @boot_en_huysch. Meeklussen? Stuur ons een bericht of kom langs op de klusavond!


CIA (cia@skoll.nl)

Wij, de Commissie Internet Activiteiten, zorgen voor het onderhoud van de website, de computers en het internet op Skøll. Awesome ICTers? Check. Verstand van zaken? Check. Behulpzaam? Misschien.CIECIE (ciecie@skoll.nl)

De CieCie bestaat uit bestuursleden die het overzicht houden over de invulling van alle commissies op Skøll. Mocht je graag in een commissie willen, stuur ons een mail of spreek ons aan!Commissie externe betrekkingen (partners@skoll.nl)

De Commissie Externe Betrekkingen is verantwoordelijk voor een deel van de externe betrekkingen van de A.A.S.R. Skøll en ondersteunt zo de Hoofd Extern. De CEB is de nieuwe SponsorCie!Competitie Coach Commissie (cococo@skoll.nl)

De commissie ter bevordering van het competitie roeien.
Compocie (compocie@skoll.nl)

Competitiecommissie der A.A.S.R. Skøll. De CompoCie werkt ondersteunend voor de Commissaris Competitie door de eerstejaarsploegen die deelnemen aan competitiewedstrijden te helpen met alles wat enerzijds met roeien en de boten, en anderzijds met feesten, bier en functioneel brak zijn te maken heeft!Evenementencommissie (evenementencommissie@skoll.nl)

Wij zullen verschillende evenementen organiseren op Skøll, zoals de beruchte broertjes-zusjesborrel, een spannende Valentijnsborrel, de traditionele ouderdag en diverse themaborrels!


Foodcie (foodcie@skoll.nl)

Kookcommissie: Deze commissie staat iedere dinsdag en donderdag te zweten in de keuken voor onze geliefde Skøllies zodat zij om 20.00 uur een heerlijk, voedzaam en gezond bordje eten kunnen nuttigen. 'En Foodcie is je honger'.


Groener Skøll (groenerskoll@skoll.nl)

Deze commissie zet zich in voor een duurzamere vereniging. Heb je vragen of ideeën neem contact op met het desbetreffende commissielid of mail ons.
HerfstRIT (rit@skoll.nl)

Herfst introductie tijd
Koninklijke Holland Beker

Grote internationale wedstrijd wat georganiseerd wordt door Skøll.Krachtcie (wedstrijd@skoll.nl)

Heb jij ervaring met KT'n ter bevordering van jou roeihaal? Wil jij in opleiding bij Vincent van Hoogstraten en leren hoe je de wedstrijdsectie (en wie weet meer) kan begeleiden met KT? Wil jij meedenken over de functie van deze commissie? Meld je aan!LenteRIT (rit@skoll.nl)

Roei Introductie Tijd in de Lente.
Lustrum Comité (lustrum@skoll.nl)

Op 3 november 2020 is het elfde lustrum begonnen. Het thema wat met dit lustrumjaar verbonden zal zijn is: Bravoure. Dit komt terug in alles wat we doen.


Ouderejaars Competitie Commissie (occ@skoll.nl)

De Ouderejaars Competitie Commissie houdt zich bezig met alles rondom de ouderejaars competitie afdeling binnen Skøll. Wij organiseren allerlei gave activiteiten om zo de ouderejaars Skøllies te motiveren het compo-roeien (weer) op te pakken. Want, compo(roeien) is leven!


Outdoor/Indoor (outdoor@skoll.nl)

De OUTDOOR verzorgt iedere donderdag om 18:30 een outdoor bootcamp. In de winter organiseren wij de compo-indoor in de soos. Daarnaast worden er ook 'Outdoor Specials' georganiseerd zoals schaatsen en de SB loves Outdoor Special! Paparazcie (paparazcie@skoll.nl)

De Paparazcie is de fotografie en film commissie van Skøll en zet zich in om alle onvergetelijke momenten vast te leggen. Van commissiefoto tot aftermovie, van themaborrel tot Blikmoment! PR-cie (pr@skoll.nl)

PR-commissie der A.A.S.R. Skøll. De PR-Cie beheert de officiële Instagrampagina van Skøll en creëert en coördineert een uniforme huisstijl voor Skøll.
Promo (promo@skoll.nl)

De Promotiecommissie werkt achter de schermen hard aan een fantastische Promo. De Promo staat voor twee weken van roeien, feesten & gezelligheid en is bedoeld om zoveel mogelijk nieuwe studenten enthousiast te maken voor onze mooie vereniging. Skøll gaat hard!

De subcommissies van de promo zijn:

Roeicie: De laatste twee weken van augustus is deze commissie er om alle potentiële nieuwe leden een stukje te laten roeien en te overtuigen om lid te worden van Skøll.

Stad- & Standcie: De laatste twee weken van augustus is deze commissie er om alle potentiële nieuwe leden in de stad te overtuigen om lid te worden van Skøll.

Skøllcie: De laatste drie weken van augustus is deze commissie er om alle potentiële nieuwe leden te overtuigen om lid te worden bij Skøll. Zorgen dat de promoperiode op Skøll goed verloopt.


Roeiclinic commissie (roeiclinics@skoll.nl)

Wij zorgen voor de organisatie van roeiclinics voor bedrijven en vriendengroepen. Denk hierbij aan het roeien in een C4+ gevolgd door een lunch of barbecue. Heb je interesse in het geven of volgen van een roeiclinic neem dan contact met ons op!Skøll cup (skollcup@skoll.nl)

Al sinds 1994 zet de Skøll Cup Commissie zich ieder jaar weer hard in om "onze" wedstrijd te organiseren, de grootste en al 11x de beste nationale competitie roeiwedstrijd van Nederland!

subcommisssies van de Skøll cup zijn:

Skøll cup baancommissie: De baancommissie is een commissie met 6 tot 8 Skøllies die de baancommissarissen van de Skøll Cup commissie ondersteunt. 

Skøll cup feestcommissie: Organiseert het feest op Skøll tijdens de Skøll cup.


Sociëteitsweek Litha (litha@skoll.nl)

Dit is de week aan het einde van het academische jaar vol met zon, feest en jouw favoriete Skøllies. 
Studio Skøll (...)

Studio Skøll is het creatieve hart van Skøll waar de secretaris en de voorzitters van de Blwerb, PaparazCie en PR-cie bijeenkomen. De commissie heeft als doel gezamenlijk projecten op te pakken en de digitale informatiestroom op Skøll te verbeteren.Stuurgenootschap (sturen@skoll.nl)

Genootschap met de stuurtjes van Skøll die bijeenkomen om hun stuurkennis te delen en te borrelen.
Vakancie (vacancie@skoll.nl)

De VakanCie organiseert elk jaar de wintersport voor Skollies! Naast deze wintersport wordt ook nog een andere vakantie georganiseerd! Volg ons op Instagram @skollvakancie om op de hoogte te blijven!Varsity Comité (varsitycomite@skoll.nl)

Het Varsity Comité organiseert de promotie van de Varsity op Skøll. Op deze traditionele studentenroeiwedstrijd strijden de beste vier mannen en vrouwen van elke vereniging om eeuwige roem en glorie. Opdat wij dit jaar mogen zingen: Skøll wint de Varsity!Wedcie (wedcie@skoll.nl)

Het wedstrijdroeien optimaal meebeleven vanaf de kant! Een sterke band met de roeiers, het begeleiden van coaches en het roeien promoten in de soos. Wedstrijdervaring absoluut niet vereist, wedstrijdfanatisme wél!Zelfdestruccie (bestuur@skoll.nl)

Deze commissie bezorgt haar leden en sporadische gasten iedere dinsdag- en donderdagborrel een avondvullend programma.