Algemeen

Naast het roeien en de vele commissies zijn er nog veel mensen op andere manieren met elkaar verbonden door Skøll. Zo telt Skøll twee herendisputen en drie damesdisputen.

– A.D.D. Placet Mihi
– A.H.D. Gerstenat
– A.D.D. Nyx
– A.H.D. Heidrunn
– A.D.D. Feles

Bekijk hieronder alles over de verschillende disputen.

A.D.D. Placet MIHI

Roze en rosé, een combinatie die immer goed bevalt. Zo dacht ook Senaat Helsloot, dat in 2004 het dispuut A.D.D. Placet Mihi oprichtte.
Als oudste dispuut op Skøll zetten wij ons natuurlijk graag in voor Skøll en alles wat het te bieden heeft! We organiseren het jaarlijkse PM-hockeytoernooi en we zijn te vinden in diverse commissies zoals Galacie, Promo, Barcie, Skøllcup, lustrumcommissies en nog veel meer! Ook zijn wij kiwi’s vaak te vinden in het SB en AB en bezitten wij elk jaar actieve wedstrijdroeiers, competitieroeiers en coaches.

Op de dinsdag kun je ons herkennen aan de dames die in felroze blouse flaneren in de soos (valt niet te missen ;)). Onze favoriete dag van de week trappen we af met een glas rosé (hoezée!), maar daarna vloeien het bier en seltzers rijkelijk en dansen en borrelen we tot diep in de nacht.
Er gaat verder ook geen dag voorbij waarin er niet in de A.D.D. Placet Mihi groepschat wordt georganiseerd: op eigen initiatief wordt er samen gegeten, worden er drankjes gedaan op dakterrassen of cafés en gaan we uit in ons geliefde Amsterdam. Ook ondernemen wij natuurlijk het hele jaar door de meest geweldige activiteiten:
Van blind date diner tot galadiner, tot sintermihi en paasweekend. Lichtingsdinertjes en rally-weekenden met onze favoriete lichtblauwe mannen en we huppelen in onze dirndls over de tafel tijdens de biercantus. We gaan naar festivals of bierproeverijen, we varen met de geiten en nog veel meer… Máár het hoogtepunt is toch wel echt de jaarlijkse PM vakantie. In de zomer vertrekken we naar een zonovergoten land en gaan we een week lang tannen aan het zwembad van een villa, houden we de meest geweldige themafeesten en zien we ook nog wat cultuur en natuur van het land. En weet je wat we dan zeggen? ‘’Het bevalt mij!’’

Dat roze, lijkt je dat wat? Schuif een keertje aan bij onze borreltafel en dan drinken we er een rosétje op!

Senaat XIX/ Van Oers (bereikbaar op: dispuutplacetmihi@gmail.com)
Praeses: Pien van Oers
Ab Actis: Emily Barnett
Fisky: Elise Damsma
Assessor Leden: Anouk van Wetten

Actieve leden:
- Anna Hulshof
- Annika Schmidt
- Anouk van Wetten
- Bo Scot
- Danka Christiano
- Doris Oostendorp
- Elise Damsma
- Emily Barnett
- Esmee Bos
- Eva Berger
- Floor van Zanten 
- Gwyneth Zomerdijk
- Hannah van Beilen
- Isabel van Vollenhoven
- Kiki Ritmeijer
- Lisa van der Meij de Bie
- Meike Doorenbos
- Nora van Ulsen
- Pien van Oers
- Rixt Mulder
- Rosalie Metz
- Sacha Bijsterbos
- Titia Koppe
- Tess Daniels
- Vere Metselaar
- Wies Nauta

A.H.D. Gerstenat

In

In het nu toch al historische Skøll jaar 2006-2007 werd op een regenachtige herfstavond aan de Kortenaerstraat te Amsterdam door een aantal heeren besloten een dispuut op te richten. Dit uiteraard om tegengas te geven aan het thee en chocolade dispuut Placet Mihi dat toen maandelijks borrelde op locatie buiten Skøll. Tim Laarman, Roderick Uitdehaag, Menno de Rooij, Wiebe Bijl, Remmelt Suir, Michael Pronk en Tobias Maes hebben toen met menig pils in de hand besloten zichzelf te vereeuwigen op Skøll. Een nog belangrijkere reden tot het oprichten van Gerstenat was de teruglopende gezelligheid op de dinsdag en de belabberde baromzet op deze dag. Al snel begon het dispuut een naam te werven binnen Skøll. Waar sommige het zagen als een zooitje ongeregeld, werd door anderen binnen Skøll de waarde ingezien van een drinkende groep mannen die zorgen voor sfeer op de vereniging. Dit heeft zich in de jaren die volgden langzaam ontwikkeld en mede dankzij de oprichting van Gerstenat is de dinsdag meer dan terug van weggeweest. Onder de tegenwoordige bezielende leiding van Praeses Luuk Roosen, Fiscus Joep ten Berge en Abactis Tijmen Bijlard houdt Gerstenat zich bezig met verscheidene zaken. Zo wordt er, om een paar geniale voorbeelden te noemen, jaarlijks een Biercantus georganiseerd, het Drentschen naar een hoger niveau getild, het Gerstenat 100 minutenspel gespeeld, geregeld wedstrijd roeiers en -coaches, club 8- & Topc4 roeiers, voorzitters en andere bestuursleden geleverd aan Skøll.

A.H.D. Gerstenat is inmiddels ook buiten de grenzen van Amsterdam bekend. De mannen gaan jaarlijks op vakantie en zijn bevriend met vele disputen door heel het land. Als kers op de taart reisden de heren in 2022 nog af naar het verre Sri Lanka om daar het 3e lustrum te vieren!

Het is duidelijk. Het woord Gerstenat heeft sinds 2006-2007 een lading gekregen binnen Skøll. Het is meer dan bier. Het is meer dan mannen met passie voor slechte kroegen. Het is meer dan slechte grappen en goede katers. Het is een klein, lichtblauw vlammetje, dat, eenmaal aangestoken, ondoofbaar is. Onder het heilige triumviraat van Hans, de Tagert, en het vloeiende pils wordt op religieuze wijze ervoor gezorgd dat leden van A.H.D. Gerstenat kunnen floreren onder de roodwitte zon van A.A.S.R. Skøll. Gerstenat, het levende bewijs dat hard zuipen, hard besturen en hard roeien hand in hand kunnen gaan binnen 1 groep gasten met een fanatiek Skøll hart. A.H.D. Gerstenat? Dacht ‘t wel!


Leden der A.H.D. GERSTENAT

Bestuur XVIII

Luuk Roosen (Praeses)
Joep ten Berge (Fiscus)
Tijmen Bijlard (Abactis)
 
Leden

Enzo van Leeuwen

Jort Grobbe

Sander van Klaveren 

Thijs van der Mark 

Mathijs van der Burgt 

Jasper Eppink 

Huib Smit

Gijs Hofsteenge

Ingmar Kuiters

Tek Oei 

Jasper ter Sluis 

Philip van der Beek 

Martijn Jessurun 

Lodewijk Verduijn 

Diederick Roodenburg 

Jip Faes 

Berend de Vries

Jelle Bootsma

Mark Los

Max Scot

Polle Doing

Willem Vijverberg

Olivier Molendijk

Ruurd Verkoren 

Milan Nanninga 

Marijn Boes 

Lars van der Sluis 

Mathijs Arendsen

Aize van Basten-Batenburg (feut)

Abel van den Hoorn (feut)

Teun Bauling (feut)

Arnout Michels (feut)

Joris Sohier (feut)

Morris de Ruijter (feut)


 
D.O.O.D.B.I.E.R.

Tim Laarman (Erelid der A.H.D. Gerstenat) 

Roderick Uitdehaag (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Michael Pronk (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Menno de Rooij (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Wiebe Bijl (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Tobias Maes (Oplichter van Verdienste der A.H.D. Gerstenat)

Heinze Schuurman

Edwin Brussaard

Floris Pocerattu

Nathan Adam Jansen

Sander Smit

Jan Sjoerd Van der Hout

Matthijs van Dam

Michiel Pauw (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Jan Willem Huson

Michiel Pieter Mulder (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Tim Meijer

August Oudshoorn

Joachim Baar

Jorrit Broertjes

Niels Haverkort (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Robbert Kauffman

Max Jooren

Maarten van der Ven (Erelid der A.H.D. Gerstenat)

Max Knaapen

Maarten van ’t Hoofd

Jurriaan Nip

Casimir Oostlander

Bob de Jager

Sander Nijland

Pieter Staarink

Lennart Zinsmeijster

Fedde Meijer

Merijn Kuipens

Thomas van Til

Erniël de Boer

Vincent van Dijk

Jeffrey van Viersen

Tom Bijleveld

Daan Stolk

Joost Burger

Jorrit Osinga 

Rens Weenink 

Tjeerd Draaisma

Stijn Stevens

Max de Kroon

Wouter Kastrop

Thijs Riemersma

Sam van der Linden

Ruben van Ruiten

Jeroen Koning

Milo van der Zanden

Tobias Oostdam

Karim Semin 

Jasper Snoek

Kyllian Broers

Alexander Albrecht

Kees IJzerman 

Sjoerd Verwijs

Tom Verburg 

Dennis Mol

Niels Bout

Bart van Beek

George Abdel Malek 

Didier Snellen van Vollenhoven 

Jim van Vuren

Maarten van Beek

Floris Spaans 

Jean-Luc Hooglugt 

Titus Blekemolen

Dimitri Timmerman

Niels Lindhout

Bram van Eijk

Bram van Nieuwkoop

Lukas Schlatmann

George van der Grift

Thomas Brandt

A.D.D. NYX


Onder het motto ‘er moet meer vaart in deze club’ is het Amsterdams Damesdispuut in oktober 2008 opgericht door een aantal gelijkgezinden met een passie voor de nacht. Door deze passie ontstond dan ook meteen de naam van dit gloednieuwe dispuut: NYX, de Griekse oergodin van de nacht.

NYX bestaat uit 29 mooie chicks met lef, die iedere dinsdagavond borrelen onder het genot van een goed glas NYX-mix en een ouderwets kannetje bier. Een echte NYXie weet als geen ander een doodgewone dinsdagavond borrel om te toveren tot een heuze escalatie, en met z’n allen genieten we van deze avonden als nooit tevoren. Let maar op, in het donker zie je NYX!

Buiten deze dinsdagavond borrels om komen wij eens in de maand op vrijdagavond samen voor een spannende, sportieve, competitieve maar áltijd leuke activiteit. Disco-rollerskaten, de fameuze kerst- en valentijndiners, carnaval, en speurtochten. Het houdt niet op, want NYX is te gek.

Daarnaast wordt op 8 oktober onze verjaardag altijd uitbundig gevierd tijdens het welbekende ‘NYXweekend’. Enkele ingrediënten hiervoor zijn een mysterieuze locatie, slechte grappen, veel halve liters, een bizarre activiteit en een lach die je nog weken bij je draagt.

Ook onze vakanties zijn zeker NYX waard. Zo trekken wij in de zomer graag naar zonnige gebieden waar wij shinen op een mountainbike, bergen beklimmen, eindeloos weerwolven en diverse clubs laten zien dat NYX is wat het lijkt. Overigens mag onze rode lingerie ook zeker niet ontbreken want juist op onze vakanties zorgen wij altijd voor een aantal pikante herinneringen.

Tot slot draagt NYX natuurlijk bij aan een nog mooier en grootser Skøll. Wij leveren daarom steevast wedstrijd-, club- en competitieroeiers. Daarnaast zijn NYXies regelmatig actief binnen het Skøll bestuur en sociëteitsbeheer, met dit jaar Dana en Sara als Commissaris Sociëteit en Secretaris in het bestuur! We zijn te vinden in allerlei commissies zoals de Promo, Skøllcup, BarCie, Koninklijke-Holland Beker en nog veel meer.

Kortom: NYX verrijkt je Skøllleven maximaal!

Kom gezellig een biertje drinken aan onze NYXtafel staan en leer ons kennen! Vragen, opmerkingen of gewoon enthousiaste fanmail? Stuur een mail naar onze ab Actis via addnyx@gmail.com.
Alles voor NYX,

Veel liefs,

Bestuur ’24 der A.D.D. NYX
Merel Hansje Bakhuizen – Praeses
Vera Koos Schoonman  – Ab Actis
Floore Roelof Ridderhof – Quaestor


Actieve NYXies:

Abigail Smith
Alaïa Vromans
Anne-Jente Jacet
Bo van Beuningen
Dana Ruedisueli
Donna Kieffer
Evy van der Wal
Faye Morelisse
Fleur Goossens
Floor Broer
Jan Jansen
Floore “Roelof” Ridderhof
Hannah Visser
Hesther Schakenraad
Juliët “Fred” Hasselton
Julika ‘’Klaas’’ Gaus
Lieve van Beek
Lisette Pauw
Lois “Willie” Hoexum
Lotte Verbeem
Merel “Hansje” Bakhuizen
Nikki Cappendijk
Raiza van Amerongen
Sara Bos
Sara “Dirk” Klaverstijn
Tessa Dimitrakakis
Vera “Koos” Schoonman
Zara "Bert" Brouwers
Zilver VeegerNYXnutten:

Anna Bevers
Adrien Groot
Amber Hol Horeman
Anna Veltkamp
Anne van den Broek d’Obrenan
Anne “Cees” Vijfhuize
Anne “Jelle” Snelting
Anne “Unagi” Zuure
Annemieke “Ed” Efdee
Brenda de Rave
Celine Bideau
Charlotte van Andel
Charlotte Hoogeveen
Claudia Visser
Daniëlle Akkermans
Dieneke Mooiman
Djina Boshuizen
Emma Steenbergen
Emma “Els” van Wettum
Esther van de Mortel
Eva Pols
Floor de Nooij
Floortje Peereboom
Floride Bloemendal
Gonnie Walvoort
Heleen Brandt
Heleen Hellemons
Irene Brouwer
Irene “Guus” Helwegen
Iris Kroese
Isabelle ter Laak
Laura Lemoine
Lisa Alma
Lisanne Smulders
Liz de Jong
Lizzy “Bob” Vermaas
Loes Leistra
Loes Paauwe
Loïs Stroeve
Lot Slatman
Jacobien van Apeldoorn
Jayne van Nuys
Jolien Janzen
Juliette Mattijssen
Kyra Hendriks
Loreine Helmer
Maartje Wadman
Maartje “Henk” Witkamp
Marcha Pijnenburg
Marieke den Hertog
Marieke van Gelderen
Marloes van den Ouweland
Merel Kruijer
Merrit Beck
Michelle Vos
Moniek Hendricks
Monique Burger
Nicole Kaupmann
Nikki Tijdink
Nina Kater
Noor Bakker
Pauline Gabriëls
Renee Dijkman
Robyn Jansma
Romy van den Brand
Rosalie van Zuijlen
Saskia Smit
Sophie “Fas” Vastbinder
Shenna Straathof
Simone Kastrop
Sophie Döpp
Susan Brouwer
Tamara Vallina
Tess Wattimury
Tine Tabak
Vera Joosten
Wies Greeve
Yvonne Gootjes

A.H.D. Heidrunn

In het Skøll jaar 2012-2013 ontstond een hecht gezelschap binnen de muren van de A.A.S.R. Deze  groep gasten kwam voort uit verschillende vriendengroepen en ploegen. Al snel kwam vanuit een  deel van deze groep, onder leiding van de heer Max Stam, het geniale idee om een dispuut te  vormen uit dit gezelschap. Statuten werden opgesteld en in de zomer van 2013 nam aanstaand  Praeses Stam ieder aanstaand lid onder vier ogen om te vragen of de persoon in kwestie zich bij het  dispuut zou willen voegen. Vanaf dit moment werd er in sneltreinvaart overlegd en gediscussieerd  over hoe wij ons zouden moeten vormen binnen de A.A.S.R. De speerpunten werden opgesteld: de  disputen naar een hoger niveau tillen, de binding tussen de wedstrijd en de competitie afdeling  vergroten en de algehele samenwerking tussen commissies versterken.

In oktober van 2013 werd het allereerste diner gehouden in het ouderlijk huis van Steven Moerman aan de Burmanstraat ter ere van de totstandkoming van de twaalf oprichters. Deze legendarische  avond was het startsein om door te knallen tot onze oprichting en vele vergaderingen,  donderdagborrels en diners volgden.

Op de 15e van november werd bij toenmalig Fiscus André Baart thuis aan de Nieuwe Kerkstraat  de handtekening gezet door de oprichters onder de statuten en was de interne oprichting van dit  mooie dispuut voltooid. Al snel werden de statuten door het bestuurlijk orgaan van de A.A.S.R.  goedgekeurd en restte er nog één taak voor onze oprichting: er zou een grandioos openingsfeest  komen op de A.A.S.R.

Uitnodigingen naar de andere disputen, oud besturen, vrienden en het huidige bestuur werden de  deur uitgedaan. De 27ste van februari in het jaar 2014, uiteraard geheel in stramien van het dispuut op de donderdagavond, was de sociëteit van de A.A.S.R. gereserveerd voor de bekendmaking van  het legendarische dispuut dat zich had gevormd. Op deze avond werd het schild met de  ondertussen welbekende geitenkop getoond, werd de naam Heidrunn gescandeerd en werden  cadeaus van de andere disputen in ontvangst genomen. Een groot feest met open bar volgde en elk  lid van Heidrunn was al snel niet meer in staat om ook maar iets van deze avond nog helder mee te  krijgen.

Vandaag de dag staat het Amsterdamsch Heeren Dispuut Heidrunn elke dinsdagavond in de  sociëteit van de A.A.S.R. Skøll. Vele leden zijn actief in commissies, het sociëteitsbeheer, het  bestuur en de wedstrijdsectie. Met momenteel onze e.t. Fiscus Jimi van Schalkwijk als de  commissaris sociëteit van het 57ste bestuur der A.A.S.R. Skøll en verschillende leden verwikkeld in de strijd om een plek in de eerstejaars en ouderejaars wedstrijdploegen, is Heidrunn ook voor komend  jaar weer goed vertegenwoordigd binnen de vereniging.

Naast het actief lid zijn op Skøll, ondernemen wij intern ook zo onze activiteiten waaronder de  vaak terugkomende chique diners, waarbij vele lullepotten de avond vullen, verschillende uitjes en  natuurlijk vakanties. Heidrunn is uit zijn kinderschoenen gegroeid en zal de komende jaren blijven  groeien binnen de A.A.S.R. Vooropgesteld kan worden dat Heidrunn een dispuut is waar je  vrienden voor het leven maakt en je jezelf naar een hoger niveau tilt. Kom eens op de dinsdagavond  langs bij onze tafel voor een biertje en een goed gesprek en leer ons beter kennen!

Op d’Uwe!


https://www.instagram.com/ahdheidrunn/

Senaat X der A.H.D. Heidrunn
Praeses: Laurens Beck praeses@heidrunn.nl
Ab Actis: Timothy Raar abactis@heidrunn.nl
Fiscus: Ruben Lugters fiscus@heidrunn.nl

Leden der A.H.D. Heidrunn 

Noud Corten 

Sjoerd van Veen 

Jona van Gessel 

Luc Vermeer 

Jules van Iterson 

Bram Koudijs 

Riemer Dijkstra 

Maarten Gerritse 

Hugo Tijssens 

Jimi van Schalkwijk 

Stijn Nouws 

Rik Stokvis 

Julius Paradijs 

Boris Oomen 

Sem Huits 

Ruben Lugters 

Laurens Beck 

Timothy Raar 

Tibor de Gooijer 

Gijs Vroege

Mats Groenhuijzen

Paco Luthra

David van de Kar

Cael Werkman

Jesse Geerts

Rick Josten

Thijs Smans

Menso Schalkwijk Molendijk

Huub van Lith

Lars Langedijk

Lars van Wuijtswinkel

Koen de Jonge

Jacob Groot

Merlijn Kools

O.P.G.E.B.O.K.T. 

André Baart (Oprichter en Erelid der A.H.D. Heidrunn)

Yannick Beelen 

Roderick Detmers-Blom 

Bart Deurloo 

Arend van Dop (Oprichter) 

Sjoerd Evelo (Oprichter) 

Jef Grieten 

Jules Grouwels 

Marijn van Hoek 

Joost Hoogland (Oprichter en Erelid der A.H.D Heidrunn)

Karel Lindenbergh 

Stephan Moeijes (Oprichter) 

Steven Moerman (Oprichter) 

Simon Reinders 

Erik Remishevsky 

Paul Revers 

Laurens Simoons (Oprichter) 

Merijn van der Sluijs (Oprichter) 

Max Stam (Oprichter en Erelid der A.H.D Heidrunn)

Jaap Stokking (Oprichter) 

Wouter de Veer 

Daan Walraven (Oprichter) 

Thomas Wijnaendts van Resandt

Stijn Wijnen 

Jop Wingelaar 

Tristan van Os 

Marcus van Bergen 

Lucas van Gog 

Coen Hilbrands 

Luuk Sterk 

Floris Stevens (Oprichter)

Sebas Groeneveld 

Jasper Meijer 

Lars Schouwink 

Dante de Lang 

Wouter Groen 

Davide Viti

Peter Walrecht (Erelid der A.H.D. Heidrunn)

Luuk Engele 

Joeri Berends

Jop Hoenderdos 

Benjamin Huikeshoven 

Flip Linssen 

Jaap Schipper 

Dylan Houtman 

Tyler Cools 

Rik Kalisvaart 

Roberto van Brakel 

A.D.D. Feles

We schrijven augustus 2018. Na een jaar hard roeien, doch vooral bourgondisch genieten van alles wat er in de studentenroeiende wereld gebeurt, besluiten de dames van de STØEIPØEZEN dat het hoog tijd is voor een derde damesdispuut op Skøll, met een traditionele insteek en focus op maatschappelijke betrokkenheid.  Zonder naam geen bestaan en dus werd er meteen wild nagedacht over hoe ze moesten heten. De dames kwamen uit bij Feles, Latijn – toch de geprefereerde taal –  voor katachtige. Plannen werden uitgewerkt, potentiële Feliciennes werden gezocht, brieven werden geschreven en A.D.G. Feles was een feit!

Een tijd volgde waarin Feles werd gevormd tot wat het nu is. Op dinsdag wordt er in donkerblauwe blouse geborreld en vooral gedanst. We genieten van bier, maar prosecco is toch echt het meest geliefd. Daarnaast hebben we eens per maand een DoBo (in de volksmond ook wel donderdagborrel genoemd) waarbij we het glas heffen (Feles aan de fles!) of een activiteit doen in onze geliefde stad. FelEscalatie vindt niet alleen plaats op Skøll, maar ook bij succesvolle datediners (succesvoller dan de gemiddelde All you need is love aflevering) en carnaval in ‘t zuiden des lands. In de zomer flaneren we natuurlijk in de zon op de fenomenale Felesvakantie.

Ons bruisende karakter zetten wij ook graag in voor maatschappelijke doeleinden. Elk jaar organiseren wij een symposium omtrent zaken die spelen in de huidige samenleving. Daarnaast organiseren we allerlei activiteiten voor de oudere medemens en laten we heel Skøll kerstkaarten schrijven voor de eenzame ouderen.

Een Feliciënne is te herkennen aan een hoog stemvolume, schaterlach, donkerblauwe blouse met gouden panter, een sterke mening, een (bio-)dansje hier en daar, een voorliefde voor prosecco en een flinke dosis humor. Als Feles zetten wij ons graag in voor Skøll – we roeien, sturen en coachen. Onze leden bekleden belangrijke functies binnen de vereniging, zoals in het SB en bij tal van commissies. Op 25 januari 2021 werd de dispuutstitel officieel en kregen we de eer om A.D.G. te veranderen in A.D.D. Opdat we in de toekomst nog meer maatschappelijke initiatieven kunnen binden aan Skøll, prosecco laten vloeien en vriendschappen voor het leven maken. Cave Felem!

(Cave Felem? Waar zit dat?)

Vragen? Suggesties? Simpelweg zin in een goed gesprek? Spreek ons gezellig aan op de borrel, stuur een mailtje naar addfeles@gmail.com of slide in onze dm’s via Instagram.

Senaat IV:

Praeses: Eva Konijn

ab Actis: Noor de Ruijter

Fiscus: Merel Doppenberg


Actieve leden:

Annelore Boon

Brecht de Boer

Donna Oosten

Eva Konijn

Femke Spanjersberg

Hannah Kingma

Hannah-Mae van Vollenhoven

Hanne Messchendorp

Isabelle Kersten

Jasmijn Sollewijn Gelpke

Jitte Wijnant

Lieve Jacobs

Lilian Uemura

Marie Pernot

Mathilde de Gans

Merel Doppenberg

Mien Smit

Mikki van Mieghem

Noor de Boer

Noor de Ruijter

Romy Klaassen

Sarah de Klerk

Sophie Didden

Yael Koster


V.v.R. Panthera

Charlotte van Nee

Quinty van Unen

Jessie Rietdijk

Jalien van den Tweel

Loes Termeulen  (oprichter)

Maria Olthaar  (oprichter)

Eva Schoonings

Anouk de Reeder

Carien Welles

Monica Schouten  (oprichter)

Zwanet Young

Li-anne Tjin

Jente Dekker

Myrthe Hendriksen  (oprichter)

Mafalda van Dissel (oprichter)

Esther Welles

Siem Rothengatter

Anniek Uitenbroek

Annelise Lagrand

Partners