Inschrijven

De inschrijvingen voor de Roei Introductietijd Herfst 2024 zijn vanaf nu geopend!

Roeien is dé studentensport en Skøll is de grootste studentenroeivereniging van Nederland, die jou een onvergetelijke studententijd kan bieden. Bij ons kun je zo hard en vaak roeien als je wilt, van één keer in de week met vrienden, tot het schoppen naar Olympisch niveau.  Daarnaast wordt in de grootste sociëteit van roeiend Nederland elke dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld en worden daar regelmatig grote feesten gegeven. Bovendien heeft Skøll haar gebouw uitgebreid met een prachtige verdieping met uitzicht op de Amstel, die van alle faciliteiten is voorzien om zo hard mogelijk te roeien. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met Skøll, met het roeien, en leer je een hoop nieuwe mensen kennen. De introductieperiode duurt zeven weken, hier gaat geen ontgroening aan vooraf.

Scrol in de tussentijd vooral lekker door de site en lees deze pagina goed door, zodat je met genoeg kennis aan je tijd bij Skøll begint. Heb je vragen die hier niet beantwoord worden? Kom tijdens de introductieweken een keertje langs op Skøll of neem een kijkje op onze Instagram @roeienbijskoll of @skollamsterdam en stel ons daar een vraag via een DM! Daarnaast kan je ook contact opnemen met ons via onze contactpagina.

Alles in de Roei Introductie Tijd zal verlopen volgens de richtlijnen van de VU, UvA en HvA. Deze zijn hier te vinden.

Roeien

Bij ons kan je roeien op elk niveau. Tijdens de introductieperiode zul je de basis van het roeien leren, daarna kun je zelf bepalen hoe fanatiek je door wilt gaan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om fanatiek te gaan wedstrijdroeien en een onvergetelijk jaar te beleven in één van de eerstejaarsachten. Of je kan zelf een ploegje vormen, waarmee je zo vaak en zo hard traint als je wilt en wedstrijden in de verschillende studentensteden start. 

Topsport

Wil jij naar de Olympische Spelen? Bij Skøll kan het! Vele Skøllies gingen je al voor. In Londen waren we met zeven roeiers zelfs hofleverancier voor de Olympische roei-equipe. De damesacht, met Skøllies Annemiek de Haan en Carline Bouw, wist er met het brons vandoor te gaan. In 2016 zijn er door Skøllies twee medailles gewonnen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ook naar de Olympische Spelen van Tokyo 2021 zijn vijf Skøllies afgereisd. Met professionele hoofdcoaches, een fysiotherapeut en de grootste vloot van Nederland, bieden wij ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot dit niveau. Of je nu jeugdroeier bent of nog geen enkele ervaring hebt. Dit zal nooit ten koste gaan van studie. Tijdens het wedstrijdroeien ligt de hoogste prioriteit bij de studie. Word lid van Skøll en ontdek jouw talent.

Sociëteit

Mooie avonden zijn er nooit teveel en daarom kan iedere dinsdag- en donderdagavond gegeten en geborreld worden op Skøll. In de grootste sociëteit van roeiend Nederland worden regelmatig feesten georganiseerd waar in de roeiwereld nog lang over nagepraat wordt. In de zomer kan er heerlijk op ons terras aan de Amstel gezeten en gebarbecued worden. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Kom dan vooral een keertje langs om het in het echt te aanschouwen.

Vereniging

Skøll is gevestigd op een prachtige locatie aan de Amstel, waar roeien en gezelligheid centraal staan. Na het roeien is er altijd gelegenheid om een biertje te drinken in onze sociëteit. Daarnaast kun je ook je organisatorisch talent kwijt op Skøll door lid te worden van één van de vele commissies die Skøll rijk is. Misschien help jij dan wel bij de organisatie van de grootste roeiwedstrijden van Nederland of bij de beste feesten. Bij Skøll weet je sporten te combineren met het sluiten van nieuwe vriendschappen, ontspanning en het ontwikkelen van je organisatietalenten!

Inschrijfformulier

Skøll is waar we opbloeien, waar het hart pompt. We kunnen niet wachten jou te mogen verwelkomen op de grootste en mooiste studentenroeivereniging van Nederland!

Inschrijven voor de Roei Introductie Tijd (HerfstRIT '24) kan vanaf nu tot en met 3 september 2024. We kunnen helaas niet uitsluiten dat er bij te veel aanmeldingen geloot moet worden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een Instagram DM via @roeienbijskoll of mail naar promo@skoll.nl of rit@skoll.nl

Problemen met het inschrijven? Mail naar rit@skoll.nl. Noem hierbij je volledige naam en email adres, dan kunnen we je contacten zo gauw het inschrijven weer werkt.

Inschrijven

Partners