Junioren

Als aankomend student komen er veel nieuwe dingen op je pad. Naast je studiekeuze moet je ook nog een stad kiezen waar jij je studententijd gaat doorbrengen. Wil jij in Amsterdam gaan studeren? En wil jij als junioren-/jeugdroeier, naast je studie, je weg naar het erevlot voortzetten voor de mooiste studentenroeivereniging? Dan ben je bij de Algemene Amsterdamse Studenten Roeivereniging Skøll bij het goede adres.

De laatste jaren is Skøll met ruim 1200 leden uitgegroeid tot een van de grootste studentenroeiverenigingen van Nederland. Naast de tientallen vrijwillige coaches bieden we onze wedstrijdroeiers professionele begeleiding van Sybren Visser, Peter Wiersum en Steffen de Vries, die heel wat ervaring met toproeien en het afleveren van bondsroeiers hebben. De vloot barst bijna uit zijn voegen en met een loods aan de Amstel en op de Bosbaan ben je dan ook het hele seizoen verzekerd van mooi roeiwater en een goede thuisbasis. Daarnaast hebben we een gerenoveerd gebouw waar krachttrainingen in het krachthonk en ergometertrainingen met uitzicht op de Amstel gedraaid kunnen worden. En na je training kun je altijd in de grootste sociëteit van Amsterdam terecht voor een chocomel of (alcoholvrij) biertje, want af en toe mag er best een keertje gefeest worden.

Ben jij een junioren-/jeugdroeier met al wat wedstrijdervaring? Weet jij wat echt hard  roeien is? En schrik je er niet voor terug om je in te zetten voor je vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast geworden over hard roeien bij Skøll? Kom vooral een keer langs om de vereniging te bekijken of stel je vragen via wedstrijd@skoll.nl. Wie weet ben jij onze nieuwe Nika Vos of Jan van der Bij.Partners