Algemeen

Skøll onderhoudt haar relaties met bedrijven met grote zorg, omdat de hulp van deze bedrijven het mogelijk maakt de vereniging te onderhouden en nu zelfs uit te breiden. Gerenommeerde bedrijven als BWKpartners, Accenture, ING en Deloitte gaan of gingen met goede redenen met ons in zee. Skøll heeft veel te bieden op het gebied van recruitment, sponsoring en bedrijfsroeien. Als uw bedrijf ook samen wilt werken Skøll, stuur dan een mailtje naar extern@skoll.nl, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Wat kan Skøll voor u betekenen?
Skøll heeft 1200 actieve leden. Stuk voor stuk zijn dit jonge professionals volop ambitie. Dit is het beste zichtbaar in de wedstrijdafdeling. Deze fractie van de vereniging traint zeven tot tien maal per week om zijn/haar ambities te verwezenlijken, en niet zonder resultaat. In het bedrijfsleven is deze ambitie een waardevolle eigenschap, en partners hebben baat bij naamsbekendheid onder deze unieke groep individuen, die per slot van rekening aan het begin van hun carrière staan.

De genoemde ambitie uit zich ook op andere manieren dan op het water. Skøll organiseert ook de grootste en meest toonaangevende roeiwedstrijden van Nederland. De Skøll Cup is de grootste competitiewedstrijd (amateurwedstrijd)  in de Nederlandse roeiwereld en wordt al sinds 2006 elk jaar verkozen tot beste competitiewedstrijd. Samen met roeivereniging De Maas uit Rotterdam organiseert Skøll ook de Aegon Koninklijke – Holland Beker. Dit is de enige internationale roeiregatta die Nederland kent. Deze evenementen lenen zich bij uitstek voor sponsoring. Zo kunnen bedrijven via de Skøll Cup 10.000 studenten uit Nederland en 2000 studenten uit Amsterdam bereiken.

Naast het roeien voor studenten is er bij Skøll de mogelijkheid tot bedrijfsroeien. Roeien is een teamsport bij uitstek, waarin een goede samenwerking – net als op de werkvloer – ontzettend belangrijk is. Door samen te sporten en op wedstrijden te presteren, worden de medewerkers en hun onderlinge band sterker. Skøll levert de benodigde faciliteiten: een enthousiaste coach, ervaren stuurman, hoogwaardig materiaal en indoortrainingen. Er kan voor een continue doorstroom in de bedrijfsacht worden gezorgd door het aanbieden van roeiclinics voor onervaren roeiers.

Partner worden?

SKØLL – WIE ZIJN WIJ
De Algemene Amsterdamse Studenten Roeivereniging Skøll is met meer dan 1200 studerende leden een van de grootste studentenroeiverenigingen van Nederland. Al decennia lang roeit Skøll op het allerhoogste niveau, zowel nationaal als internationaal. Skøll levert al vier Olympische cycli op rij roeiers voor de Spelen. Op de Olympische Spelen in Londen was Skøll met zes leden zelfs hofleverancier van de Nederlandse roei-equipe. Naast deze topatleten (wedstrijdroeiers) kent Skøll een groot aantal competitieroeiers. Deze competitieroeiers komen uit in een landelijk klassement van studentenroeiers die enkele keren per week trainen.

Skøll is niet alleen roeiend sterk, wij organiseren ook de grootste en meest toonaangevende roeiwedstrijden van Nederland. De Skøll Cup is de grootste competitiewedstrijd in de Nederlandse roeiwereld en samen met roeivereniging De Maas uit Rotterdam organiseren we de Koninklijke – Holland Beker. Dit is de enige internationale roeiregatta die Nederland kent.

Naast haar organisatietalent en roeiprestaties staat Skøll bekend om haar solide organisatie en blinkt ze uit in het organiseren van gezellige borrels en feesten. De leden van Skøll eten en borrelen elke dinsdag en donderdag op wat bekend staat als de grootste sociëteit van roeiend Nederland.

TOPROEIEN EN AMBITIE
Skøll hoort roeiend structureel bij de top van Nederland en ook mondiaal gezien doen we mee. Op de Olympische Spelen in Londen wonnen Skøll-leden tweemaal brons, in Peking werd er tweemaal zilver veroverd en in Rio de Janeiro behaalde Skøll een zilveren medaille. Skøll is erg trots op de behaalde resultaten van haar talentvolle leden. Maar de vereniging wil verder groeien, want Skøll heeft grote ambities. Eén daarvan is goud winnen op de Olympische Spelen.

Skøll beschikt al over belangrijke elementen om de grote roeiambities mogelijk te maken: goede coaches, een grote vloot en een stimulerend topsportklimaat. Maar om de gouden ambitie waar te kunnen maken moet er ook geïnvesteerd in faciliteiten als een eigen krachtruimte en professionele coaching. Skøll wil goud op de Olympische Spelen in Parijs in 2024 en zal daarvoor alles in het werk stellen.

ORGANISATOR VAN VOORAANSTAANDE ROEIEVENEMENTEN
In de Nederlandse roeiwereld staat Skøll, naast haar goede roeiprestaties, bekend om haar organiserend vermogen. Skøll organiseert op zowel wedstrijd- als competitieniveau de grootste en meest toonaangevende wedstrijden van Nederland.

Op het recreatieve competitieniveau is de Skøll Cup het afgelopen decennium uitgegroeid tot de grootste wedstrijd van studentenroeiend Nederland. De gehele organisatie en uitvoering van deze wedstrijd is in handen van de leden van Skøll. Aan deze tweedaagse wedstrijden doen meer dan 2500 studenten mee uit heel Nederland en er komen 2000 bezoekers. De Skøll Cup staat bekend om de gezellige sfeer en de strakke organisatie. Mede hierdoor heeft het Nationaal Overleg Orgaan Competitieroeien de Skøll Cup al zeven jaar op rij uitgeroepen tot beste georganiseerde studentenroeiwedstrijd van Nederland.

De Koninklijke-Holland Beker is de enige internationale roeiregatta die Nederland rijk is. Skøll is mede-organisator van deze historische wedstrijd (de eerste KHB werd in 1886 gehouden). Deze regatta kent een ijzersterk internationaal deelnemersveld en krijgt zodoende veel aandacht van tv-omroepen en pers.

Skøll draagt beide evenementen en laat zien dat het een ondernemende vereniging is waarbij het organiseren in het bloed zit. Leden van Skøll zijn bereidwillig en voortvarend. Het is niet alleen denken, maar vooral doen!

LEDEN
- 11% Economische studie
- 18% Maatschappij- en Gedragswetenschap
- 23% Medische studie
- 21% Levenswetenschap
- 15%  Exacte wetenschappen
- 4%   Rechten
- 8%   Overigen

CONTACTGEGEVENS
Joost Schwarz
Commissaris Extern der A.A.S.R. Skøll
Jan Vroegopsingel 6
1096 CN Amsterdam
Telefoon: 06-48601573
Email: extern@skoll.nl
Internet: www.skoll.nl

Neem contact met ons op

Naam is verplicht
Email is verplicht
Telefoon is verplicht
Opmerking / vraag is verplicht

Partners