Inloggen

×

Partners

Skøll onderhoudt haar relaties met bedrijven met grote zorg, omdat de hulp van deze bedrijven het mogelijk maakt de vereniging te onderhouden en nu zelfs uit te breiden. Gerenommeerde bedrijven als BWKpartners, Accenture, ING en Deloitte gaan of gingen met goede redenen met ons in zee. Skøll heeft veel te bieden op het gebied van recruitment, sponsoring en bedrijfsroeien. Als uw bedrijf ook samen wilt werken Skøll, stuur dan een mailtje naar Vicevoorzitter@skoll.nl, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden!

Wat kan Skøll voor u betekenen?

Skøll heeft 1000 actieve leden. Stuk voor stuk zijn dit jonge professionals volop ambitie. Dit is het beste zichtbaar in de wedstrijdafdeling. Deze fractie van de vereniging traint zeven tot tien maal per week om zijn/haar ambities te verwezenlijken, en niet zonder resultaat. In het bedrijfsleven is deze ambitie een waardevolle eigenschap, en partners hebben baat bij naamsbekendheid onder deze unieke groep individuen, die per slot van rekening aan het begin van hun carrière staan.

De genoemde ambitie uit zich ook op andere manieren dan op het water. Skøll organiseert ook de grootste en meest toonaangevende roeiwedstrijden van Nederland. De Skøll Cup is de grootste competitiewedstrijd (amateurwedstrijd)  in de Nederlandse roeiwereld en wordt al sinds 2006 elk jaar  verkozen tot beste competitiewedstrijd. Samen met roeivereniging De Maas uit Rotterdam organiseert Skøll ook de Aegon Koninklijke – Holland Beker. Dit is de enige internationale roeiregatta die Nederland kent. Deze evenementen lenen zich bij uitstek voor sponsoring. Zo kunnen bedrijven via de Skøll Cup 10.000 studenten uit Nederland en 2000 studenten uit Amsterdam bereiken.

Naast het roeien voor studenten is er bij Skøll de mogelijkheid tot bedrijfsroeien. Roeien is een teamsport bij uitstek, waarin een goede samenwerking – net als op de werkvloer – ontzettend belangrijk is. Door samen te sporten en op wedstrijden te presteren, worden de medewerkers en hun onderlinge band sterker. Skøll levert de benodigde faciliteiten: een enthousiaste coach, ervaren stuurman, hoogwaardig materiaal en indoortrainingen. Er kan voor een continue doorstroom in de bedrijfsacht worden gezorgd door het aanbieden van roeiclinics voor onervaren roeiers.

A.A.S.R. Skøll