Roeiclinic

Roeien is dé sport waar samenwerken een belangrijk aandeel heeft in de prestatie van de boot. Door met zijn allen op de gelijkheid te letten kan de kracht die geleverd wordt maximaal benut worden. Elke roeier heeft invloed op de snelheid en balans van de boot en daarom is het een sport waar elk individu zijn of haar bijdrage kan leveren.

Binnen organisaties is samenwerken ook van groot belang. Het goed presteren van een organisatie is vaak een gezamenlijke inspanning van meerdere afdelingen. Wanneer er niet goed wordt samengewerkt beperkt dit de prestaties van de gehele organisatie.

Een roeiclinic is daarom in het specifiek gefocust op de teambuilding en samenwerken. Tijdens een clinic zal een ervaren coach de roeihaal stap voor stap uitleggen. Bovendien zal constant feedback gegeven worden om de samenwerking in het team te verbeteren.

Daarnaast biedt een roeiclinic ook erg veel gezelligheid en wordt er veel gelachen. De ideale manier om uw collega’s of vrienden eens op een andere manier te leren kennen.

Alle voordelen van een roeiclinic bij Skøll:
- Bij uitstek geschikt voor teambuilding
- Het versterkt de band tussen elkaar
- Geschikt voor zowel mannen, vrouwen als gemengd
- Een gezellige en sportieve dag in een studenten omgeving

Voor meer informatie kunt u mailen naar: vicevoorzitter@skoll.nlInschrijfformulier

Via de onderstaande link kunnen competitieroeiers en clubcoaches hun ploegen aanmelden voor de wedstrijden. Het formulier hoeft slechts een keer per ploeg te worden ingevuld en dient twee weken voor de betreffende wedstrijd verzonden te zijn. Bij vragen kan je altijd mailen naar competitie@skoll.nl.

https://forms.gle/ZNPaw5rUcKu6qUFs5

Partners