Inloggen

×

Vrienden van Skøll

Welkom op de pagina om Vriend van Skøll te worden. Als Vriend van Skøll bindt u zich op een laagdrempelige manier aan de mooiste studentenroeivereniging van Nederland. Of u nou ondernemer, vriend van een lid, een organisatie of familie van een lid bent, als Vriend van Skøll draagt u Skøll een warm hart toe waardoor de vereniging kan blijven groeien.

De inhoud

Vrienden van Skøll steunen de vereniging door middel van het overmaken van een jaarlijks bedrag van €50,- naar de clubkas. Dit geld wordt gebruikt voor vele doeleinden, denk aan de aanschaf van nieuwe boten, onderhoud aan het gebouw en het neerzetten van de allerleukste evenementen. Vanzelfsprekend krijgt u ook diverse zaken terug als Vriend van de vereniging. Zo wordt u jaarlijks uitgenodigd voor diverse evenementen, ontvangt u korting op roeiclinics en ontvangt u een paar keer per jaar een nieuwsbrief, waarin wij vertellen wat de hoogtepunten van de laatste tijd waren en wat er de komende tijd aankomt.

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden? Meldt u zich dan aan via het volgende formulier: klik hier

Foto met dank aan Merijn Soeters

Vragen kunnen uiteraard gesteld worden. Mail dan naar: Vicevoorzitter@skoll.nl. Op Vrienden van Skøll zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing: Algemene voorwaarden Vrienden van Skoll 2019

A.A.S.R. Skøll