Welkom op de donatiepagina van Skøll. Draagt u de vereniging een warm hart toe en wilt u een financiële bijdrage doen? Vind hier de beste wijze met het geschikte bestemmingsplan

Word lid van Oud-Skøll

Bent u lid geweest van Skøll, maar blijft u graag nog in contact met de vereniging? Word dan lid van Oud-Skøll. Dit is niet alleen een manier om in contact te blijven met uw mede oud-leden. Het grootste deel van uw Oud-Skøll contributie wordt gedoneerd aan Skøll. Bovendien is het ook mogelijk om eenmalig te doneren aan Oud-Skøll. Deze donaties zullen onder anderen uitgegeven worden aan de aanschaf van boten, vernieuwingen aan het gebouw en mooie roei-initiatieven.

Meer informatie over het lid zijn en het lid worden van en het doneren aan Oud-Skøll vindt u op https://skoll.nl/oud-skoll/

Vrienden van Skoll

Als Vriend van Skøll bindt u zich op een laagdrempelige manier aan de mooiste studentenroeivereniging van Nederland. Of u nou ondernemer, vriend van een lid, een organisatie of familie van een lid bent, als Vriend van Skøll draagt u Skøll een warm hart toe waardoor de vereniging kan blijven groeien. Vriend worden van Skøll is de manier om een periodiek gift te doen aan de vereniging.

De inhoud

Vrienden van Skøll steunen de vereniging door middel van het overmaken van een jaarlijks bedrag van minimaal €50,- naar de clubkas. Uiteraard mag dit bedrag ook meer zijn. Dit geld kan gebruikt worden voor vele doeleinden, denk aan de aanschaf van nieuwe boten, onderhoud aan het gebouw en het ondersteunen van het toproeien. Hiervoor in de plaats wordt u op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de vereniging. U kunt zelf kiezen naar wel deel van Skøll uw gift gaat.

Wedstrijdroeien: hierbij kunt u onder anderen denken aan materiaalonderhoud, trainingskampen en de deelname aan toernooien.

Competitieroeien: hierbij kunt u onder anderen denken aan coachmateriaal en evenementen voor competitieroeiers.

Gebouw en sociëteit: hierbij kunt u onder anderen denken aan verduurzaming, onderhoud en evenementen.

Voorwaarden

De voorwaarden die de belastingdienst stelt voor een periodieke donatie zijn de volgende:

-U legt uw schenking vast voor (minimaal) 5 jaar

-U schenkt elk jaar een bedrag aan Skøll

-Het bedrag is gedurende 5 jaren (ongeveer) even groot

-Skøll mag geen tegenprestatie leveren

Uw jaarlijkse gift is volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Vastleggen

Deze schenkingsconstructie hoeft sinds 2014 niet meer te worden vastgelegd bij de notaris. Het vastleggen kan nu eenvoudig via het volgende formulier van de belastingdienst. Vul deze in en stuur deze op naar vicevoorzitter@skoll.nl. Periodieke giften moeten voor de wet aangegeven worden bij de belastingdienst. Door dit formulier in te vullen heeft u dit gedaan, kan Skøll eenvoudig jaarlijks uw gift innen en is uw gift fiscaal aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Het is ook mogelijk om uw periodieke gift automatisch naar Skøll te laten overmaken. Als u dit formulier helemaal invult en naar Skøll verstuurt, geeft u Skøll toestemming om de gift automatisch van uw rekening af te schrijven.

Vul daarnaast het volgende formulier in. Hier kunt u onder anderen uw bestemming kiezen.

Eenmalig doneren

Wilt u eenmalig doneren? Ook dat is uiteraard mogelijk. Via het volgende betaalverzoek kunt u een eemalige donatie een Skøll doen.

Partners

Sponsors

Partners